Het geven van applicatie adviezen door onze engineers

Module: SAN-APP.11.04

Met ons programma “connecting customer needs with supplier solutions” ontstaat er een intensieve samenwerking met fabrikanten en afnemers, op basis van productkennis en uitgebreide knowhow van de processen. 

 

Engineering Consultancy Services 

Optimaliseer de prestaties van uw ontwerp met de kennis van onze fabrikanten. Het ontwikkelen van een compactere ventieleiland, een nieuwe versnellingsbak met hogere vermogensdichtheid of het verbeteren van een bestaande gasturbine om aan toenemende marktbehoeften te voldoen. Het toepassingsgebied van ontwikkelingsprojecten is zeer ruim. Door de snelle globalisering wordt technische ontwikkeling nog belangrijker; enkel met innovatieve oplossingen en optimaal presterende machines van hoge kwaliteit kunt u de concurrentie een stap voor blijven en het bedrijfsresultaat van uw klanten positief beïnvloeden. 

 

Voor een succesvolle uitvoering van technische ontwikkelingsprojecten heeft u vaak verschillende soorten hooggeschoolde kennis nodig, zoals specialisten in geavanceerde berekeningen en materiaalexperts. Deze competenties zijn niet altijd voorhanden binnen uw eigen bedrijf. 

 

Uw knowledge engineering partner

IP Sanders staat alom bekend als een bron van kennis en heeft ruim 100 jaar ervaring met alle soorten machines en industrieën.

IP Sanders kan beschikken over Engineering Consultancy Services beschikt over ervaren ingenieurs en projectleiders die u bij alle aspecten kunnen helpen. Dit gaat van materiaalwetenschap, smering en kennis van tribologie tot het verifiëren van uw nieuwe ontwerpen met de unieke simulatieprogramma's. Wij werken nauw samen met experts en geavanceerde laboratoria en onderzoekscentra. Wij kunnen de juiste kennis, ervaring en uitrusting combineren tot een specifieke oplossing op maat van uw behoeften en bieden u ondersteuning gedurende de volledige levenscyclus van uw producten. Onze Engineering Consultancy Services heeft al vele klanten geholpen: de kwaliteit en prestaties van hun ontwerpen te optimaliseren en de marktintroductie te versnellen. Het merendeel van onze klanten zijn vaste klanten, van kleine lokale bedrijven tot bekende wereldspelers. 

applicatie-advies