Het verhogen van uw machine betrouwbaarheid

Uw machine betrouwbaarheid verhogen

Het verhogen van uw machine betrouwbaarheid, beschikbaarheid en het verlagen van de Total Cost of Ownerschip

Module: SAN-TCO.4.08

Sanders heeft samen met  SKF een ongeëvenaarde expertise op het gebied van roterende machines door ruim 100 jaar ervaring in alle toepassingsgebieden. Door deze kennis van de nieuwste technieken te combineren, bieden wij totaaloplossingen die u helpen bij het verhogen van uw machinebetrouwbaarheid en -beschikbaarheid en het verlagen van uw Total Cost of Ownership. De services van Sanders variëren van training en conditiebewaking tot uitlijning, reconditionering en complete onderhoudsmanagementsystemen.
 

Asset Management Services

Dankzij meer dan honderd jaar ervaring in productie en expertise op het gebied van betrouwbare roterende machines, tientallen jaren ervaring op het gebied van advisering aan de procesindustrie en leiderschap in conditiebewaking, kunnen onze asset management consultants u helpen om wereldwijd de concurrentie aan te gaan. Met gebruik van tools zoals Maintenance Strategy Review (MSR) en Client Needs Analysis – Asset Management (CNA-AM) beginnen we met het bepalen van verbeterpunten binnen uw bedrijf. Vervolgens ontwikkelen wij de oplossingen om deze ten uitvoer te brengen. Onze adviseurs verdiepen zich in uw bedrijfsdoelstellingen, toepassingsuitdagingen en bedrijfscultuur om zo een plan te ontwikkelen dat de machinebetrouwbaarheid zal verbeteren.
 

Onderhoudscontracten

We zorgen voor vakkundige werknemers en bijbehorende technologieën voor het uitvoeren van Predictieve Onderhoudsservices (PdM =Predictive Maintenance Services) in uw fabriek. Wilt u een stap verder gaan dan reactief onderhoud? Volg dan ons proactieve onderhoudsprogramma (PRM = Proactive Reliability Maintenance). We leveren alle benodigde hulpmiddelen en beheren het volledige proces voor u. Een integrale onderhoudsoplossing zoals IMS (= Integrated Maintenance Solution) is een partnerschap waarbij Sanders in samenwerking met u een asset management strategie opzet en invoert om daarmee de Total Cost of Ownership van uw assets te verlagen.
 

Doen

Wij zien de mogelijkheden bij veel bedrijven en denken graag met u mee, dus bel vrijblijvend eens voor een afspraak en nadere informatie. 

Ervaar… Samen, Snelheid, Service, Sanders.


Lees meer over onze diensten

Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen.