Voorraadbeheer op locatie (SPS)

SPS - Small Parts Store

Geld besparen met de Small Parts Store (bekijk hier in .pdf)

Machineonderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), algemene verbruiksartikelen en gereedschappen zijn met de SPS Small Parts Store altijd beschikbaar op het moment dat u ze nodig heeft. Hierdoor bespaart u op inkoop, bevoorrading en administratie, en bovendien heeft u inzicht in het verbruik, en beperkt u kostbare stilstand tot een minimum. De SPS-kast kan gevuld worden met diverse gewenste producten.

Hieronder enkele voorbeelden van verschillende productgroepen die veel voorkomen:

  • Technische verbruiksartikelen
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
  • Schuur- en slijpmiddelen
  • Klein gereedschap

De producten die voor uw bedrijf en bedrijfsproces van belang zijn kunnen wij uiteraard opnemen in de SPS kast. Dit maatwerk kunnen wij en willen wij leveren, exact zoals u het wenst.

 Neem nu een abonnement op een SPS voorraadautomaat naar uw keuze.

Er zijn voldoende redenen om over te gaan op dit ultieme voorraadsysteem van IP Sanders. U hoeft geen grote investeringen te doen. Slechts een simpel abonnement is voldoende om voortaan te profiteren van de vele voordelen van onze SPS voorraadautomaten! 

Het abonnement is inclusief:

  • Onderhoudscontract
  • Bijvullen (producten worden los gefactureerd)
  • 20 toegangspasjes (indien gewenst meer) voor geregistreerde uitgifte

Uiteraard is koop ook een optie, waarbij het operationele beheer geheel kan worden uitbesteed aan IP Sanders. 

Keuze in verschillende SPS configuraties

IP Sanders biedt SPS-kasten in verschillende uitvoeringen. De basis wordt gevormd door een staand model met zichtvenster en uitgifte via een pasjessysteem. Aan deze basis SPS-kast zijn nog maximaal tweetal kasten te koppelen met één centraal uitgiftesysteem op de middelste kast. Indien uw werkt met breekbare producten, kunnen de SPS-kasten ook uitgevoerd worden met een liftsysteem. 

 De 4 voordelen van de Small Part Store zijn als volgt:

1 - Efficiënt

De SPS-kast wordt direct op de werkplek geplaatst, zodat uw personeel snel de beschikking heeft over bijvoorbeeld algemene verbruiksartikelen, onderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en klein gereedschap. Korte looproutes en wachtrijen zijn verleden tijd. De juiste producten zijn direct beschikbaar op het moment dat u ze nodig heeft en daarmee wordt kostbare, onvoorziene stilstand tot een minimum beperkt.

2 - Altijd beschikbaar

Met de SPS-kast is uw voorraad voortaan altijd beschikbaar en niet langer op gezette tijden of wanneer de voorraadbeheerder aanwezig is. Met onze oplossing heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar toegang tot de producten die u nodig heeft. Er gaat een automatisch melding wanneer een bepaald product op dreigt te raken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat dit tijdig wordt aangevuld.

3 - Kostenbesparend

Minder facturen, minder uren en minder kosten. Dat zijn de grote financiële voordelen van de SPS Small Parts Store. U heeft namelijk maar met één leverancier te maken; dus geen gecombineerde bestellingen en facturen meer. Met ons systeem heeft u geen omkijken meer naar de inkoop, ontvangst en het opbergen van de goederen. Geen winkeldochters meer, minder personeelskosten, tijdsbesparing en het verbruik gaat drastisch omlaag. Gemiddeld bespaart u hierdoor 20 tot 30 procent.

4 - Traceerbaar

Dankzij de geavanceerde software van de SPS-kast, maken wij per project of werknemer het verbruik van de MRO-materialen en producten inzichtelijk. Wij kunnen op onze beurt in de gaten houden hoeveel artikelen er zijn verbruikt en of de SPS-kast moet worden bijgevuld. Het kaartleessysteem is naar gelang uw wens aan te bieden. Standaard wordt gewerkt met Mifare, waarbij u 20 Druppelsof pasjes ontvangt. Dit is naar wens aanpasbaar.

Lees meer over onze diensten

Het artikel is toegevoegd aan de winkelwagen.