#

Gedore gereedschappen de mooiste producten

GEDORE is een van 's werelds toonaangevende producenten voor premium handgereedschappen. Gebaseerd op 100 jaar ervaring en in lijn met het motto "Van traditie naar de toekomst", zal GEDORE het doel blijven volgen om mensen hoogwaardige producten, uitstekende service, innovatieve oplossingen, toewijding en passie te bieden. Met dit in het achterhoofd zal de gereedschap-fabrikant doorgaan met het produceren en optimaliseren van beproefde artikelen, zoals steeksleutels en gereedschapswagens.

Tegelijkertijd wordt het assortiment elke keer weer uitgebreid naar hedendaagse maatstaven.

We zullen er continu naar streven om beter te worden. Toegewijd aan deze hoge eisen bundelt GEDORE zijn competenties in een sterk merk met verschillende productlijnen:

Al onze GEDORE producten:

Gereedschappen - handgereedschappen-GEDORE

Het beste Handgereedschap

Gereedschappen - handgereedschappen - GEDORE-handgereedschappen

Werkplaatsinrichtingen op maat

Gereedschappen/handgereedschappen-gedore/orde-in-de-werkplaats/werkplaatsinrichting

Gereedschapswagens inclusief gereedschap

Gereedschappen/handgereedschappen-gedore/orde-in-de-werkplaats/werkplaatsinrichting/gereedschapswagens/gereedschapswagen-incl-gereedschap

Met meer dan 16.000 producten is GEDORE de grootste Europese gereedschap-fabrikant. Het assortiment  varieert van momentsleutels, schroevendraaiers, tangen, ect, tot een volledige werkplaatsuitrusting . De grootste aandacht wordt besteed aan elk detail van elk afzonderlijk GEDORE-gereedschap. Gekwalificeerde medewerkers, intelligente constructies, eersteklas materialen en moderne fabricagemethoden vormen de basis van de GEDORE kwaliteitsbelofte.

GEDORE red biedt een uitgebreid assortiment aan DIN-geteste gereedschappen in het middensegment. Gebaseerd op de 100 jaar ervaring van GEDORE gecombineerd met competentie, passie en klantgerichtheid, biedt de gereedschap fabrikant de productlijn GEDORE red aan: gereedschappen met een hoge praktische waarde voor veilig en efficiënt werken. Of het nu voor thuis of voor professioneel gebruik is, GEDORE ondersteunt de gebruiker met slimme gereedschapsoplossingen.

Gedore gereedschappen de mooiste producten

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten