#

Kukko 100 jaar actie

Is uw oude poelietrekker aan vervanging toe? Zijn de haken van uw poelietrekker niet meer veilig om mee te werken? Is de spindel krom of versleten? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe?

Maak dan nu gebruik van de KUKKO omruilactie.

Met het 100 jarig bestaan van KUKKO is het assortiment "het beste uit 100 jaar" voor u geselecteerd. Hier vindt u voor bijna elke situatie een geschikte trekker. Zo werkt het:

  1. U zoekt één of meerdere KUKKO's uit
  2. Deponeer uw oude trekker in de KUKKO retourbak.
  3. En ontvang uw nieuwe KUKKO trekkers met maximaal 45% korting.

Voorwaarden KUKKO omruilactie

Deze OMRUILACTIE is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe KUKKO trekker uit het assortiment “Het beste uit 100 jaar”.

40% korting op een nieuwe KUKKO bij omruiling van 1 trekker. 45% korting op een nieuwe KUKKO bij omruiling van 2 of meer trekkers. Deze actie is alleen van toepassing aan de balie in onze vestigingen. De actie is geldig t/m 31-12-2020.

KUKKO configurator-app

De configurator-app kan nu gratis worden gedownload via Google Play (Android) of de App Store (iOS). Hiermee krijgt u direct toegang tot de pullerconfigurator zonder omweg via de website. Configureren was nog nooit zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk! Met slechts één klik is de app geïnstalleerd en klaar voor gebruik. De configurator is aangepast voor zowel smartphones als tablets. Vind uw gewenste trekker nog sneller!

Kukko 100 jaar actie

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten