#

ONE MRO internationale expertise met lokale aanwezigheid

Efficiëntie en innovatie, dé toverwoorden bij veel productiebedrijven. Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat de algemene kosten van veel bedrijven in het rijke Westen beduidend hoger liggen dan in landen als bijvoorbeeld China en India, maar ook dichter bij huis -in Oost-Europa- zijn de kosten veel lager. De oorzaak is helder; wij hebben hogere loonkosten, hogere huisvestingskosten en hogere belastingen. Hoe kunnen we dan toch competitief zijn in een wereld die steeds minder grenzen kent? Het antwoord is efficiëntie en innovatie!

Veel West-Europese productiebedrijven zijn dan ook zeer actief bezig om innovatieve producten op de markt te brengen. Producten die uitblinken op tal van gebieden. Van de gebruikte grondstoffen tot de zeer geavanceerde gebruiksmogelijkheden. Naast het product zelf, worden ook de productielocaties waar deze producten gemaakt worden steeds innovatiever en efficiënter, zodat de productie output hoger is met verhoudingsgewijs minder werknemers.

Lees meer in PartnerNieuws magazine Industriepartner.nl/partnernieuws03/4/

Of bekijk hier de pdf:  PartnerNieuws voorjaar 2020.pdf

OVER ONE MRO

ONE-MRO is een samenwerkingsverband van een aantal Europese (private) MRO leveranciers. ONE is actief in 10 Europese landen (België, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Italië, Nederland, Polen, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk) en heeft in totaal 197 vestigingen bij elkaar opgeteld in deze landen.

IP IndustriePartner vertegenwoordigt voor ONEMRO de landen België en Nederland met in totaal 29 voorraadhoudende vestigingen.

ONE MRO - YOUR LOCAL PARTNER FOR INTERNATIONAL COMPANIES

In 2008 is ONE MRO opgericht en inmiddels is het groot pan-europees netwerk van zelfstandige familie bedrijven.
Voor het 10-jarig bestaan van ONE-MRO supply is het volgende filmpje gemaakt.

In het volgende overzicht is aangegeven welke landen zijn aangesloten bij ONE MRO Supply.

ONE MRO internationale expertise met lokale aanwezigheid

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten