#

De SMC koppelingenkar als eenvoudige toepassing in voorraadbeheer op locatie

Steeds meer klanten worden geheel of gedeeltelijk, al naar gelang de wens, ontzorgd door voorraadbeheer op locatie.
Recentelijk is een hele eenvoudige oplossing neergezet bij Nature’s pride in Maasdijk, een klant van IP Sanders Wateringen, namelijk de koppelingenkar van SMC in combinatie met de voorraadbeheer scan order app van IP Sanders.

De SMC koppelingenkar

SMC heeft een koppelingenkar ontwikkelt en dat is een mobiel, tweezijdig opbergsysteem. Het mobiel opbergsysteem kan veel ergernis voorkomen doordat altijd de juiste koppelingen en slangen voorhanden zijn bij werkzaamheden.
De koppelingenkar heeft 96 bakjes en biedt opbergruimte voor koppelingen en snelheidsregelventielen, maar ook geluiddempers en slangknippers. Al deze 96 bakjes zijn voorzien van QR-codes. Onder de bakjes is ruimte voor slanghaspels, zodat ook diverse slangdiameters onder handbereik zijn. De inrichting is afhankelijk van de specifieke benodigdheden voor de klant op de betreffende locatie.

De koppelingenkar is makkelijk in gebruik in de werkplaats, maar ook eenvoudig te verplaatsen naar de storingslocatie. Het voordeel van de mobiele koppelingenkar is dat deze altijd onder handbereik is en de voorraad is altijd eenvoudig op orde te houden via de scan order app. of een normale barcodescanner.

Scannen via de scan order app.

Eenvoud en gebruiksgemak is het uitgangspunt geweest voor de ontwikkeling van de scan order app.*
Er is geen aparte scansysteem meer nodig, maar slechts een smartphone met daarop de app. De app. scant de barcodes of QR-codes en de klant kan direct de order versturen zodat de artikelen worden aangevuld. Met een simpele druk op de app. wordt het artikel gescand en uw voorraad wordt gelijk weer aangevuld. Hierdoor grijpt de klant nooit mis. Ook leveren wij u de stickers met QR code voor de producten die u bij ons afneemt en wilt gaan scannen voor uw voorraad systeem.

Voorraadbeheer met de SMC koppelingenkar in combinatie met een barcodescanner of de scan order app, kan eenvoudig worden toegepast voor kleinere onderdelen met al het gebruikersgemak.

Heeft u interesse ?

Vraag naar de mogelijkheden bij uw accountmanager.

Of bestel de koppelingenkar via de webshop.

Het volledige artikel staat hier in het online magazine PartnerNieuws:  Industriepartner.nl/partnernieuws03/16/

Of bekijk hier de pdf:  PartnerNieuws voorjaar 2020.pdf

De SMC koppelingenkar als eenvoudige toepassing in voorraadbeheer op locatie

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten