#

HortiContact 2017 Gorinchem

12 januari 2017

Zoals u van ons gewend bent zijn wij ook dit jaar aanwezig bij de HortiContact. Let op, de HortiContact heette voorheen de Tuinbouw Relatiedagen. De HortiContact zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 februari 2017 in Evenementenhal te ​Gorinchem.

Het jaar 2017 is gestart. Wij hopen dit jaar weer op een prettige samenwerking met onze klanten en leveranciers. Tijdens de HortiContact 2017 kunnen jullie ons vinden in standnummer 463. Wij staan klaar voor u om het gesprek aan te gaan. Heeft u nog wensen of verbeterpunten voor ons? Of wil u vrijblijvend technisch advies? Kom gerust langs bij ons en wij hopen u daar te zien!

Wat is de HortiContact? Zoals eerder vermeld heette de HortiContact tot vorig jaar de Tuinbouw Relatiedagen. Op deze beurs staan gemiddeld 500 vooraanstaande bedrijven uit de Tuinbouw sector. Bij de stands, interactieve kennissessies, demonstraties en seminars ontdekt u wat ons kleine land groot maakt in de tuinbouw. Hieronder vindt u welke onderwerpen u op de HortiContact 2017 tegenkomt.

HortiContact 2017 Gorinchem

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten