#

Nieuwe editie IndustrieSpecial

15 september 2016

Deze editie van de IndustrieSpecial staat in het teken van de agri-food sector. De agri-food sector is één van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie. Deze sector onderscheidt zich op de wereldmarkt door de allerhoogste productiviteit en tegelijkertijd duurzaamheid. De IndustrieSpecials liggen in onze filialen klaar om mee te nemen. Neem een kijkje in de IndustrieSpecial en doe uw voordeel!

Deze IndustrieSpecial loopt tot 1 december 2016.

Inhoud IndustrieSpecial 2016-3

In de agri-food sector is voedselveiligheid prioriteit nummer één. In deze editie staan voornamelijk artikelen die worden toegepast om de voedselveiligheid waarborgen. Uiteraard is de toepassing van de gebruiksartikelen nog belangrijker, en daartoe organiseren we geregeld opleidingen om u als gebruiker te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en inzichten. En op donderdag 13 oktober 2016 organiseren de IP partners in samenwerking met SKF , de SKF Food & Beverage Innovatie dag. U ben van harte uitgenodigd.

In deze IndustrieSpecial hebben we een aantal artikelen opgenomen die voor de food sector min of meer standaard zijn en we willen hierbij aangeven dat de keuze van een product het verschil kan maken, en dat er een gedachte achter zit om voedselveiligheid te waarborgen en te verbeteren om zo te voldoen aan nieuwe en terechte standaarden op dit gebied. Onze productspecialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelen over voedselveiligheid en het gebruik van de technische artikelen en onderhoudsmiddelen, en zij informeren u graag over de achtergronden voor de keuze en toepassing van betreffende producten. Neem voor een nadere toelichting gerust even contact op.

Tevens wordt in deze editie wordt de SKF Food & Beverage Innovation Day uitgelicht. Hier krijgen alle deelnemers een unieke rondleiding (met live demonstraties) door het wereldwijde research & development centrum en de laboratoria van SKF in Nieuwegein om zo met eigen ogen te zien hoe specifieke marktwensen worden omgezet in productinnovaties. Schrijf u hier in.

Ontvang de IndustrieSpecial gedrukt of per e-mail

De IndustrieSpecial is ook gedrukt beschikbaar en wordt via de post verstuurd naar de vaste klanten.

Wilt u voortaan ook graag de gedrukte versie IndustrieSpecial in uw postbus of op de werkplaats ontvangen, geef dat even door aan uw contactpersoon bij Bernard Sanders of via klantenservice@bernardsanders.com.

De IndustrieSpecial wordt 3 keer per jaar uitgegeven en deze editie is geldig van 12 september tot 1 december 2016.

Nieuwe editie IndustrieSpecial

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten