#

SKF Asuitlijnsysteem TKSA 41

25 juli 2016

Het geavanceerde laseruitlijnsysteem met uitgebreide meet- en rapportagemogelijkheden.

De TKSA 41 is een geavanceerde laseruitlijnoplossing die nauwkeurige asuitlijning mogelijk maakt. Dankzij de twee draadloze meeteenheden, grote detectoren en krachtige lasers voert het instrument zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden nauwkeurige metingen uit.

Met behulp van het ergonomische display met intuïtieve touchscreen- navigatie kunt u snel en gemakkelijk uitlijningen uitvoeren. Dankzij innovatieve mogelijkheden zoals “vrije metingen” zijn de uitlijnprestaties ongeëvenaard. SKF is voortdurend bezig met het verbeteren van uitlijnsystemen, waardoor het SKF Asuitlijnsysteem TKSA 41 van alle uitlijnoplossingen de meeste waar voor uw geld biedt.

  • Draadloze communicatie verbetert gebruiksgemak. Uitlijning is zelfs mogelijk in moeilijk bereikbare toepassingen - vanuit een veilige positie.
  • Dankzij de “vrije metingen” kunt u vanuit elke hoek uitlijnmetingen uitvoeren, met een hoekuitslag van slechts 90°.
  • Dankzij de “automatische metingen” kunt u handenvrije metingen uitvoeren. Hierbij wordt de positie van de koppen gedetecteerd en een meting uitgevoerd terwijl de koppen in de juiste stand staan.
  • Na elke uitlijning worden rapporten gegenereerd. Deze rapporten kunnen op maat gemaakt worden met opmerkingen, en/of foto’s die gemaakt zijn door de ingebouwde camera. Zo kan een uitgebreid overzicht worden verkregen. Alle rapporten kunnen geëxporteerd worden als pdf-bestand.
  • Live-beelden ondersteunen intuïtieve metingen en maken horizontaal en verticaal uitlijnen mogelijk.
  • De machine-bibliotheek biedt een overzicht van alle machines en uitlijnrapporten. QR-codes kunnen gebruikt worden om machineidentificatie verder te vereenvoudigen en de werkstroom van de uitlijning te verbeteren.

SKF Asuitlijnsysteem TKSA 41

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten