#

IP ondertekend Europese samenwerking met ONE MRO SUPPLY

Op 9 November 2015 heeft de coöperatie IP IndustriePartner een samenwerkingsverband ondertekend met ONE MRO SUPPLY. Dit betreft een samenwerking van Europese distributeurs met als doel om op het gebied van MRO onderdelen, een leidende partner te zijn voor de industrie.

Deze ONE distributeurs zijn familiebedrijven, zeer bekend in de markt, hoogstaand (ISO gecertificeerde) en onafhankelijk.

De kracht van ONE is met name te vinden in de lokale aanwezigheid met voorraad, zeer veel kennis op het gebied van techniek, logistiek en IT-diensten. ONE werkt intensief samen met toonaangevende fabrikanten met kwaliteitsproducten en toegevoegde waardes.

ONE heeft een gezamenlijke omzet van circa 700 miljoen Euro en is momenteel actief in zes West-Europese landen. Door de deelname van IP IndustriePartner komt daar nog eens 100 miljoen bij.

Met de ondertekening van het samenwerkingsverband versterkt de Coöperatie IP IndustriePartner de posities van haar leden in Nederland. De ondertekening vond plaats in Colmar (Frankrijk)

IP ondertekend Europese samenwerking met ONE MRO SUPPLY

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten