#

IP Bernard Sanders behaalt ISO 9001:2008

Met grote trots kunnen wij melden dat IP Bernard Sanders door DNV-GL is gecertificeerd voor ISO 9001:2008. Dit betekent dat IP Bernard Sanders werkt volgens een vastgestelde structuur, zodat interne bedrijfsprocessen goed op orde zijn en de kwaliteit ervan gewaarborgd is.

ISO Certificaat

Met het behalen van de certificering toont IP Bernard Sanders aan dat er continu gewerkt wordt aan kwaliteitsverbetering met als doel de klanttevredenheid verder te verhogen.

De ISO 9001:2008 norm bepaalt dat het kwaliteitsbeleid en de hieraan gekoppelde doelstellingen beschreven en bekend zijn bij de medewerkers.

Dat geldt ook voor de processen die nodig zijn om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en te verbeteren.

Kwaliteitsmanagement en betrouwbare dienstverlening

Het leveren van goede en betrouwbare dienstverlening staat bij IP Bernard Sanders voorop. Klanten moeten weten wat zij van ons kunnen verwachten en dit ook krijgen.

Binnen onze organisatie lopen meerdere kwaliteitsmanagement trajecten om onze services, de onderliggende processen en de organisatie verder te verbeteren en te optimaliseren. Knelpunten zijn onderkend en opgepakt.

De norm helpt ons om processen inzichtelijk, consistent, beheersbaar en bestuurbaar te maken. Het kwaliteitsmanagementsysteem, dat we conform de ISO 9001:2008 norm hebben geïmplementeerd, maakt onze organisatie beter en efficiënter en daardoor stijgt de betrouwbaarheid en voorspelbaarheid van onze dienstverlening.

IP Bernard Sanders behaalt ISO 9001:2008

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten