#

Stichting Opkikker

Het is een artikel dat ieder jaar weer terugkomt op onze website, maar wij vinden het belangrijk dat dit gebeurt. Ook dit jaar is IP Sanders trotse sponsor van Stichting Opkikker. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan een stichting die zich inzet voor langdurig zieke kinderen.

Stichting Opkikker heeft de laatste jaren een enorme groei doorgemaakt. Het aantal "opgekikkerde" gezinnen is fors gestegen. Dit alles om te kunnen voldoen aan de vraag om Opkikkerdagen vanuit ziekenhuizen, om de gezinnen even uit de dagelijkse vaak harde realiteit te halen en hen de zo broodnodige ontspanning te bieden. Persoonlijke aandacht voor de gezinnen, kostenbeheersing en het werken met vrijwilligers nemen een centrale plaats in tijdens deze dagen.

Lichtpuntjes zijn in zo'n situatie van groot belang. In een moeliijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind en de rest van het gezin.

Stichting Opkikker ontvangt geen subsidies en is geheel afhankelijk van donaties, acties, sponsoring en giften (in natura). IP Sanders draagt haar steentje bij door te adverteren in de Opkikkerkrant zodat er nog meer gezinnen van een Opkikkerdag kunnen genieten.

Bekijk wat u kunt doen op http://www.opkikker.nl/  of doneer direct op https://opkikker.nl/doneer/

Stichting Opkikker

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten