#

Facom gereedschap advies bij u op locatie

23 juni 2022

Nieuwe innovatieve gereedschappen om uw werkzaamheden eenvoudiger en efficiënter te maken kunt u natuurlijk bekijken op beurzen of bij één van de vestigingen van IP Sanders, maar niet iedere technicus is in de gelegenheid om beurzen te bezoeken of bij één van onze vestigingen te komen. Daarom draaien we het om en bezoeken wij u -samen met onze hoofdpartner in gereedschappen Facom- graag op eigen terrein met een demo bus vol gereedschappen. Zo kunt u in korte tijd kennismaken met gereedschappen en werkplaatsinrichtingen die perfect aansluiten op uw specifieke branche. Gewoon bij u op locatie.

Omdat wij van tevoren weten bij wie wij met de demo bus op bezoek gaan, zullen wij de inrichting van de bus aanpassen aan uw branche. Per slot van rekening worden er in de industrie andere gereedschappen gebruikt dan bijvoorbeeld in de automotive sector. Ook binnen de industrie zijn er nog grote verschillen. In de voedingsmiddelenindustrie gelden er andere eisen dan bijvoorbeeld in de offshore sector. Met deze maatwerkaanpak proberen wij een relevant programma te bieden voor de klanten uit verschillende marktsegmenten. Het kan natuurlijk ook dat er meerdere productgroepen voor uw bedrijf interessant zijn. Dan zouden wij dit graag vooraf van u vernemen en proberen wij hier uiteraard rekening mee te houden.

Doel van de Facom demo bus is om u kennis te laten maken met standaard en speciaal gereedschap dat het onderhoud in uw sector eenvoudiger en efficiënter kan maken. Rechtstreekse verkoop vanuit de bus is niet van toepassing. Indien u dit wenst kunt u uiteraard wel een bestelling plaatsen, maar dit is geheel vrijblijvend. U kunt dus geheel kosteloos de Facom demo bus reserveren via IP Sanders. De demonstratie van de gereedschappen wordt verzorgd door een Facom specialist en een medewerker van IP Sanders.

Interesse?

Wilt u meer weten over specifieke gereedschappen of heeft u een probleem waar u zelf geen passende oplossing voor heeft en wilt u graag gebruik maken van een demo op locatie? Laat het ons weten. U kunt een afspraak maken via uw vaste contactpersoon of neem contact op met één van onze vestigingen.

Facom bestsellers

Ieder jaar presenteert Facom een brochure met bestsellers. Dit zijn door klanten hooggewaardeerde producten en compleet nieuwe innovatieve producten. Al deze producten worden aangeboden tegen extra scherpe prijzen gedurende het lopende jaar. Bekijk de Facom bestsellers 2022 hieronder:

Facom gereedschap advies bij u op locatie

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten