#

Begin oktober start weer de SKF training lager onderhoud

30 augustus 2022

Op 3 en 4 oktober a.s. starten we weer met een training lager onderhoud in samenwerking met SKF Nederland. De training wordt gegeven op onze vestiging in Bleiswijk.

Onjuiste montage en/of onjuist onderhoud zijn voorbeelden die zorgen voor vroegtijdige lager uitval. Alles valt of staat met een gedegen basiskennis van lagers. Deze training lager onderhoud is een onmisbare basisopleiding voor technici die dagelijks te maken hebben met lagers.

Wilt u meer weten over lagertechniek en de montage en demontage van lagers? Schrijf u dan nu in voor de training lager onderhoud! Bent u werkzaam als technicus en hebt u in uw dagelijkse werk hands-on te maken met lagertechniek, smering, montage en demontage van lagers? Werkt u bijvoorbeeld als (chef) monteur, smeerder of constructeur? Dan is deze training interessant voor u. Je wordt je beter bewust van direct beïnvloedbare factoren waardoor lagers significant langer meegaan.

U leert de juiste montage- en demontagemethoden door middel van uitgebreide praktische oefeningen. Het geleerde kunt u direct in uw dagelijkse praktijk toepassen waardoor het meer voldoening van het werk levert dat betrouwbaarder en veiliger is.

Heeft u collega’s en misschien wel nieuwe medewerkers waarbij u de vakbekwaamheid en kwaliteit wil verhogen met betrekking tot lager-kennis, dan is dit een uitstekende training om te volgen.

Meer over de inhoud van deze training vindt u in onderstaande link:

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten