#

MILWAUKEE Powertools in het hogere segment voor professionals

18 november 2022

Sinds het begin van het bedrijf in 1924 heeft Milwaukee Tool de industrie geleid in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die zorgen voor een verhoogde productiviteit en ongeëvenaarde duurzaamheid voor professionals. Milwaukee is toegewijd aan het leveren van een continue stroom van geavanceerde en vakspecifieke oplossingen.

Vanaf het ontstaan van de eerste accu-powertools, streeft Milwaukee er naar om toonaangevend te zijn met lithium-ion accutechnologie. Deze focus zorgde er voor dat het merk de afgelopen jaren het snelst groeiende gereedschapsmerk ter wereld werd. Het merk heeft dan ook de missie om een volledig snoerloze werkplek te creëren. De Milwaukee M18 range kent bijvoorbeeld al meer dan 215 tools die volledig compatibel zijn met het 18 volt accuplatform, dat bestaat uit 2 tot 12 Ampère accu’s.

Of het nu gaat om de wereldwijd toonaangevende M12™ en M18™ snoerloze systemen, de baanbrekende prestaties van de M12 en M18 FUEL™ producten, verlichting op de bouwplaats, tijdbesparende accessoires of innovatief handgereedschap- en opslagproducten, Milwaukee is toegewijd aan het leveren van een continue stroom van geavanceerde, vakspecifieke oplossingen.

Elke dag wordt er rechtstreeks met eindgebruikers samengewerkt om te begrijpen wat de eisen zijn van een constant veranderende werkplek en om de beste oplossingen te kunnen leveren voor een veiligere, productievere werkplek. Door een grondige evaluatie van de uit te voeren werkzaamheden - de frustraties, behoeften en beperkingen – wordt er gezocht naar een volledig nieuwe oplossing en levert het de baanbrekende innovatie op die in alle Milwaukee productlijnen te zien is. Milwaukee Tool is niet zomaar een fabrikant – het is een vooruitstrevende probleemoplosser.

M18 FUEL™ (18 Volt systeem)

M18 FUEL™ is ontwikkeld voor de meest veeleisende vakmensen ter wereld. M18 FUEL™ levert extreme prestaties in een compacte structuur en beschikt over drie exclusieve innovaties van Milwaukee® - de POWERSTATE™ koolborstelloze motor, REDLITHIUM-ION™ accu en REDLINK PLUS™ intelligentie hardware en software - die ongelofelijke kracht, gebruiksduur en duurzaamheid leveren. Simpel gezegd biedt M18 FUEL™ de beste, volledige systeemtechnologie die uw draadloze tools aandrijft, beschermt en van stroom voorziet.

M12 FUEL™ (12 Volt systeem)

De M12 FUEL™ serie omvat krachtige snoerloze tools die ontworpen zijn om de professionele gebruiker maximale productiviteit te bieden. De M12 FUEL™ serie geeft de professionele vakman ongeëvenaarde duurzaamheid, werkduur en prestaties. M12 FUEL™ levert uitstekende prestaties in een compact formaat en beschikt ook over de 3 exclusieve Milwaukee® innovaties.

Accu systeem

“Milwaukee® is wereldleider in draadloze lithium-ion technologie en biedt de meest geavanceerde oplossingen voor vakmensen overal ter wereld. De exclusieve lijn REDLITHIUM™ accu’s bieden tot 40% meer looptijd, 20% meer kracht en 50% meer ladingen dan conventionele lithium-ion accu’s.”

REDLITHIUM™ accu’s leveren de allerbeste prestaties in extreme omstandigheden op het werk, inclusief temperaturen tot 0°F/-18°C. In regio’s waar warmte ook een kritieke factor is, werken REDLITHIUM™ accu’s 20% koeler dan conventionele lithium-ion accu’s en bieden ze niet-vervagend vermogen.

HIGH OUTPUT REDLITHIUM™ brengt de RED-LITHIUM™ serie accu’s naar een nieuw niveau. Door gebruik te maken van een nieuwe, grotere cel met een hoge dichtheid, nieuwe elektronica met een hoge capaciteit en een nieuwe, duurzame accu-constructie die geoptimaliseerd is voor hogere stroomsterktes, kan het vermogen sneller worden opgenomen, terwijl de accu’s koeler lopen. Dit maakt verhoogde prestaties van uw bestaande tools mogelijk en stelt in combinatie met de nieuwe baanbrekende POWERSTATE™ koolborstelloze motor en REDLINK PLUS™-elektronica in de nieuwe FUEL™ tools met hoog vermogen een nieuwe standaard voor de prestaties van draadloze systemen.

Er zijn 4 HIGH OUTPUT™ accu’s beschikbaar voor het M18 systeem en sinds kort zijn er nu ook 2 HIGH OUTPUT™ accu’s gelanceerd voor het M12 systeem.

Het totale assortiment

Een product is zo goed als de accessoires die je levert. Het is het totale systeem waarmee Milwaukee het verschil maakt. Het kenmerkt de gedrevenheid en ondernemersgeest van Milwaukee: het bieden van advies, oplossingen en innovaties om overal veilig, duurzaam en draadloos te kunnen werken met even goede of liefst betere prestaties dan elektrisch, hydraulisch of pneumatisch aangedreven alternatieven. Daar horen eveneens verlichting, persoonlijke bescherming (PBM), handgereedschap, opslag-mogelijkheden en ruim 3.000 accessoires bij.

Dealers

De keuze voor professionele apparatuur voor professionele gebruikers zien we ook terug in het distributiemodel. Milwaukee opereert in het hogere segment en ze geloven in professionele distributie via geselecteerde partners. Partners die medewerkers in huis hebben om de klanten gericht te adviseren. Zij zoeken de juiste oplossing voor elke klus en passend bij de eisen die de gebruikers stellen.

JSS (Job Site solutions team)

Ontwikkelen is één, optimaal gebruik is weer heel wat anders. Daarom is er een zogenoemd ‘Job site solutions team’ (met meer dan 400 personen in heel Europa) dat de primaire doelgroepen – vooral middelgrote en grote aannemers maar ook industriepartijen en de W- en E-installateurs – ter plaatse adviseert over het juiste gebruik van apparatuur en machines. Het uitgebreide aanbod kan namelijk ook aanleiding zijn voor suboptimaal gebruik of simpelweg te veel apparatuur. Het team zorgt voor stroomlijning bij gebruikers zodat die niet onnodig veel apparatuur (nodig) hebben en zodat ze waar mogelijk met één type accu en één type lader kunnen werken voor optimale uitwisselbaarheid en efficiëntie. Het team doet tegelijkertijd ideeën op voor doorontwikkelingen en nieuwe innovaties door gebruikerstoepassingen voortdurend te observeren en nieuwe, efficiëntere en veiligere manieren van werken te identificeren.

Bekijk de Milwaukee producten in de webshop via onderstaande knop:

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten