#

Frequentieregelaars bij u op locatie met de DemoVan van Control Techniques

19 januari 2023

Control Techniques is een vooraanstaande fabrikant van frequentie- en servoregelaars in het absolute topsegment van de markt en onderdeel van de bekende NIDEC Corporation groep.

Control Techniques biedt veel producten voor talrijke toepassingen in de elektromechanische aandrijftechniek, waarbij het lang niet altijd voor iedereen duidelijk is wat er allemaal mogelijk is met de CT producten. Dat willen wij graag veranderen! Heeft u problemen of uitdagingen in uw productieproces met de aansturing van elektromechanische aandrijftechniek óf gewoon interesse in de mogelijkheden met CT producten? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs met de CT demoVan. Een bus ingericht met diverse CT applicaties die wij ter plekke aan u kunnen tonen.

Wat doet een frequentieregelaar?

Een frequentieregelaar zorgt ervoor dat als er ergens een elektrische motor wordt aangezet, dat deze niet in één keer het hele stroomnet leeg trekt bij zijn opstart, maar dit energie efficiënt doet. Een frequentie regelaar stuurt elektromotoren elektronisch aan, biedt meer veiligheden en heeft tegenwoordig vele functies.

Oorsprong Control Techniques

Control Techniques is in 1972 gestart als KTK in Newton Engeland, hun visie was een nieuwe frequentieregelaar, ook wel drive genoemd, te ontwikkelen die voldeed aan de behoeften in de markt. Dat deden zij ook met de 415V DC thyristor drive die verbeterde prestaties leverde, betrouwbaarder en energie efficiënter was. Zo groeide het bedrijf en kwam er een golf aan van productinnovaties, waaronder de Commander AC en de Mentor, ’s wereld eerste digitale DC-drive.

“waar falen geen optie is, vindt u Control Techniques drives”

Voorraad in centraal magazijn Wateringen

IP Sanders is officieel dealer van Control Techniques en heeft in de vestiging Wateringen het uitgebreide standaard assortiment van de Commander serie op voorraad van 0,25kW tot 30kW. Bovendien zijn door de snelle schakeling tussen IP Sanders en Control Techniques alle andere producten ook snel leverbaar.

De CT DemoVan ook bij u op locatie?

Wilt u graag meer weten over de vele mogelijkheden met de Control Techniques producten en wenst u de demoVan bij u op locatie? Dat kan. Neem via onderstaande knop contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bekijk de Control Techniques regelaars hieronder in onze webshop:

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten