#

Technische informatie vergaren via het download center

16 maart 2023

Al sinds de oprichting in 1908 spant IP Sanders zich in om niet alleen producten te leveren, maar juist ook een optimale ondersteuning te verlenen voor de geleverde producten. Om de MRO totaalleverancier te zijn met die spreekwoordelijke toegevoegde waarde.

Een onderdeel hiervan is het download center dat we sinds een paar jaar hebben opgenomen in onze website. Hierin treft u voor verschillende productgroepen specifieke informatie aan in de vorm van posters en flyers. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld, Pneumatische Symbolen, de LOCTITE keuzetabel of het ISO passingstelsel voor lagers. Ook u kunt hier geheel kosteloos de door u gewenste documentatie downloaden!

Populaire downloads:

Bekijk alle beschikbare downloads in ons download center:

Posters van de downloads

Voor veel downloads is het mogelijk om een gedrukte poster of flyer bij ons op te vragen, zodat u deze handige technische informatie bijvoorbeeld kunt ophangen in uw werkplaats of technisch magazijn. Ook hebben wij een overzichtelijke brochure met alle posters en flyers beschikbaar. Voor zowel de posters, flyers, als de brochure geldt dat deze beschikbaar zijn, zolang de voorraad strekt.

Neem contact op met één van onze medewerkers voor het aanvragen van de posters, flyers en/of brochure:

Technische informatie vergaren via het download center

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten