#

Dormer

Dormer Pramet is een wereldwijd opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van snijgereedschap, zoals boorbits, taps, freesbits, en gereedschap voor het bewerken van metaal. Dormer Pramet is ontstaan na een fusie tussen Dormer Tools en Pramet Tools in 2015. De historie van beide merken gaat terug tot de begin 1900.

Dormer Pramet's producten zijn gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en precisie-engineering. Veel van hun producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn speciaal ontworpen om te bestand te zijn tegen extreme omstandigheden en frequent gebruik. Dormer Pramet's boorbits, taps, freesbits, en andere snijgereedschappen zijn ideaal voor professionele gebruikers die een hoge kwaliteit en precisie vereisen.

Dormer Pramet's snijgereedschappen zijn ook ontworpen om efficiëntie en gemak te bieden. Bijvoorbeeld, zij bieden boorbits met precieze geometrie voor efficiënt boren en langere levensduur. Ook bieden ze gereedschappen met specifieke coatings zoals TiN, TiAlN, TiCN voor verbeterde prestaties, zoals betere snijprestaties, verhoogde slijtvastheid en verbeterde corrosiebestendigheid. Dormer Pramet's taps bieden ook een brede waaier van geometrieën voor specifieke doeleinden zoals snellere productie, precisie en een langere levensduur.

IP Sanders is al jaren dealer van de A-merken Dormer & Pramet. Van het zeer uitgebreide assortiment boren, tappen, frezen, wisselplaten, ruimers en snijolie hebben wij voorraad op de plank liggen. Dormer Pramet gereedschappen zijn niet alleen erg innovatief maar ook erg degelijk. Voor iedere gebruiker echt iets om zuinig op te zijn. Vraag onze productspecialist naar het juiste Dormer Pramet gereedschap voor uw situatie en vraag ook eens naar de aanbiedingen. Deze doorontwikkelde gereedschappen van hoge kwaliteit leveren u tijdwinst en dus geld op

Vind Dormer Pramet producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten