#

SKF Food Line Lagerblokken

Toepassingen waar intensief wordt gereinigd vanwege voedselveiligheid ?

Kies dan voor nieuwe SKF lagerblokken, zonder nasmering, voedselveilig en corrosie bestendig.

De SKF Food Line bestaat uit een serie lagerblokken, speciaal ontwikkeld voor toepassing in de voedselverwerkende industrie. De Food Line serie is dan ook voedselveilig en corrosie bestendig en door de afgesloten behuizingen is nasmeren niet nodig.

Dit hygiënisch ontworpen lagerblok van een blauw composiet, heeft een gebogen geometrie, afgeronde hoeken en extreem gladde oppervlakteafwerking. Hierdoor is het lagerblok uitermate goed te reinigen.

In onze uitgebreide webshop bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een goede kwaliteit SKF Food Line Lagerblok.

De (DFH) uitvoering is een complete oplossing met eindkap aan de voorzijde, en asafdichting aan de achterzijde. Hierdoor word vuil tegengehouden en is het lagerblok uitermate goed te reinigen.

Innovatieve Lager Afdichting

De special ontworpen lager afdichting begeleiden reinigingsmiddelen weg van het lager en bieden zo een hoge mate van bescherming. Hierdoor ontstaat een langere levensduur en minder energie verbruik.

De corrosiebestendige lagers zijn gemaakt van roestvast stalen binnenring, buitenring, kogels en afdichtringen.

Onderhoud en certificaten?

Onderhoudsvrije lagerblokken hebben geen nasmering nodig. Doordat men geen vet meer hoeft aan te schaffen is er meteen een kosten besparing.

Lagerblokken zijn Food Grade met detecteerbare onderdelen. Het gebruikte Food Grade vet heeft een NSF H1 certificering. Tevens is deze Halal en Kosjer gekeurd en daarnaast Allergeen vrij. Het blauwe lagerblok met afdichtingen heeft een ontwerp wat deze optisch detecteerbaar maakt. Het lagerblok is geproduceerd met materialen die geschikt zijn voor deze tak van industrie.

Waarom koopt u uw SKF Food Line Lagerblokken bij Bernard Sanders?

Uw machinecomponenten wilt u natuurlijk alleen van de allerhoogste kwaliteit hebben. Daarom kiest u ervoor om ook al uw SKF Food Line Lagerblokken aan te schaffen in de webshop van Bernard Sanders. Niet alleen bieden we u de hoogste kwaliteit SKF Food Line Lagerblokken voor eerlijke prijzen, maar staan we ook nog eens voor u klaar met excellente service. We streven bij iedere aankoop namelijk naar complete tevredenheid van u als klant. Bestelt u vandaag uw Food Line Lagerblokken in onze webshop en hebben wij deze op voorraad liggen, dan heeft u hem binnen drie werkdagen al in huis. Anders krijgt u van ons bericht. Bestel vandaag nog uw lagerblokken in onze webshop. Heeft u vragen voor onze professionals? Zij staan u 24/7 te woord. Tijdens de reguliere openingstijden kan dat via 0174 204 900.

De praktijk in beeld

In de volgende film vind u een test met verschillende lagerblokken. Hierin wordt het duidelijk, wat het verschil is en waarom dit belangrijk is.

Vraag onze productspecialisten om u te helpen met een advies voor uw toepassing.

Beschikbare series ?

De Blue Line serie – met blauwe polypropyleen composiet behuizing.

Deze lagerblokken zijn beschikbaar in een open uitvoering waar wel het speciaal afgedichte lager in zit. Tevens is er een extra gesloten uitvoering waar een eindkap en achter asafdichting op zit. (uitvoering met achtervoegsel DFH) Voor deze extra gesloten uitvoering (DFH) zijn de nieuwe roestvast stalen lagers los verkrijgbaar. Voor open lagerblokken zijn de nieuwe lagers los verkrijgbaar in een roestvast stalen- of verzinkte uitvoering. De asmaten lopen van 20 tot 50 mm.

Roestvast stalen serie  – met roestvast stalen behuizing en lagers.

Deze lagerblokken zijn beschikbaar met of zonder eindkap. Het speciaal afgedichte roestvast stalen lager is los verkrijgbaar. De asmaten lopen van 20 tot 50 mm.

.

Bekijk ook:

Bevestigingsmaterialen | RVS Transportwielen | Aansluitmaterialen Pneumatiek | SKF Machine conditie meetpen | Motoren, Reductoren & Tandwielkasten | V-snaren |

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten