#

SKF Groefkogellager

Al lange tijd op zoek naar die ene perfecte groefkogellager? Dan zit u bij de Bernard Sanders webshop goed. Het mooie van dit product is de eenvoud en veelzijdigheid. Ze zijn geschikt voor hoge tot zeer hoge toerentallen en vragen daarnaast niet al te veel onderhoud. De ruimte tussen de loopbanen en kogels is erg nauw, waardoor groefkogellagers naast radiale belasting ook uitermate geschikt zijn voor axiale belasting in beide richtingen.

Bij Bernard Sanders vindt u ieder type groefkogellager

Groefkogellagers kunt u bij ons in verschillende soorten en maten bestellen. Denk bijvoorbeeld aan de groefkogellager met vulopening of groefkogellagers met een afdichting aan een of beide zijden. Deze afdichtingen zijn verkrijgbaar in rubber of metaal. Daarnaast hebben we ook de tweerijige groefkogellager, energie efficiƫnte groefkogellagers, sensor lagers, spindel lagers, ovenlagers en roestvrijstalen groefkogellagers. Zo ziet u maar: wat voor soort groefkogellager u ook nodig heeft, u vindt ze gegarandeerd van de hoogste kwaliteit in onze webshop.

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service

Naast het feit dat u in onze webshop alle soorten groefkogellagers en kogellagers vindt die u nodig heeft, kunt u ook nog eens rekenen op uitmuntende service. Zo leveren we uw product binnen drie werkdagen als u het vandaag besteld. Daarnaast kunt u met uw vragen, klachten of opmerkingen vierentwintig uur per dag zeven dagen per week bij ons terecht via het telefoonnummer 0174 204 900 (tijdens kantooruren).

De groefkogellagers in de webshop vindt u hier.

U kunt ook contact opnemen via uw accountmanager of de contactpagina.

Bekijk ook:

Glijlagerbus | Tandriem kopen | Lagers kopen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten