#

SKF Lagerblok

Het lagerblok waar u al tijden naar op zoek bent, vindt u in de webshop van Bernard Sanders. Bij ons vindt u diverse Y-lagerblokken. U kunt ze in verschillende materialen bestellen, zoals in staal, aluminium of kunststof. Al onze lagerblokken betreffen complete montage lagerblokken. Wat dit betreft zijn er verschillende vormen mogelijk.

Uw lagerblok koopt u bij Bernard Sanders

Op ieder lagerblok vindt u een bepaalde codering terug. Deze code vertelt u iets over het type lagerhuis en de diameter van de as. De laatste twee letters duiden op een code die aangeeft waar het specifieke lagerblok voor bedoeld is. Een FYC20-TF aanduiding betekent bijvoorbeeld dat het gaat om een FYC lagerhuis voor een as van 20 millimeter. TF betekent dat het gaat om een lagerblok met verbeterde afdichting voor condities met een verontreinigde omgeving zoals stof en vocht. Ook betekent dit dat de bevestiging plaatsvindt op de as door middel van inbusboutjes.

Lagersblok – in verschillende soorten en maten

Een van de lagerblokken die wij in onze webshop aanbieden is het model compleet montage met inbus FYC..TF. Dit lagerblok is voorzien van een YAR lager en kunt u op de as vastzetten met een inbusschroef. Daarnaast verkopen wij bijvoorbeeld ook lagerblokken compleet montage SY..FM of SY..WF. Deze lagerblokken zijn voorzien van lagers die met een excenterring op de as vastgezet worden. Welke keuze u ook maakt in lagerblokken, bij Bernard Sanders weet u dat u een betrouwbare prijs betaalt voor de hoogste kwaliteit. Bestel daarom vandaag nog uw lagerblok in onze webshop. Ook hebben wij glijlagerbussen, lineaire lagers, kogeltaatslager en nog veel meer. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken via het telefoonnummer 0174 204 900 (nummer tijdens reguliere openingstijden).

Bekijk ook:

Lagers kopen | Glijlagerbus | Tandriem kopen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten