V-snaarschijven

In de webshop van Bernard Sanders vindt u een ruime selectie aan voordelige V-snaarschijven. De V-snaarschijf heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van de letter V. Ze worden ingezet bij aandrijving van machines en voertuigonderdelen door middel van V-snaar aandrijving.

V-snaarschijven zijn anders dan de rest

V-snaarschijven zijn anders dan andere tandriemschijven vanwege het specifieke type riem. In onze webshop vindt u verschillende types van deze specifieke schijven. Zo hebben wij de Taperlock SPC, de Taperlock SPA, de Taperlock SPB en de Taperlock SPZ. Voor elk van deze types bieden wij vele verschillende uitvoeringen met diverse steekcirkels en met verschillende aantallen snaren of groeven. Het Taperlock is een gestandaardiseerd systeem. Het gaat hierbij om conische aansluitingen die makkelijk en snel geleverd en gemonteerd kunnen worden.

Waarom V-snaarschijven kopen in de webshop van Bernard Sanders?

Heeft u uw keuze kunnen maken wat betreft uw V-snaarschijven? Dan bestelt u deze natuurlijk in de webshop van Bernard Sanders. U weet bij ons zeker dat u een betrouwbare prijs betaalt voor al uw technische benodigdheden uit onze veelzijdige webshop. Daarnaast mag u bij Bernard Sanders ook nog eens rekenen op uitstekende klantvriendelijkheid. Uw V-snaarschijven worden, mits op voorraad, binnen drie werkdagen bij u thuis geleverd. Als u vragen heeft over uw product, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze handige helpdesk via 0174 204 900 (telefoonnummer tijdens openingstijden). Bestel dus vandaag nog uw V-snaarschijf in onze webshop.

Bekijk ook:

Tontaatslagers | Lineaire lagers | Hoekcontactlager

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten