Maritiem

Het antwoord op de vraag om snel, betrouwbaar, kwalitatief en oplossingsgericht te zijn.

 

De wereldwijde vloot wordt vandaag gekenmerkt door meer gespecialiseerde vaartuigen. Elke mogelijkheid tot verbetering moet worden onderzocht om winstgevend te blijven, vooral gezien de stijgende brandstofkosten, steeds strengere milieuwetgeving en toenemende bezorgdheid over gezondheid en veiligheid. 

 

Systeemontwerpers en -leveranciers moeten meer voorspelbare, betrouwbare en brandstofzuinige producten ontwikkelen. Scheepsbouwers moeten de productiviteit opvoeren en de productiekosten verminderen. Scheepsexploitanten moeten streven naar een maximale vaartijd, de onderhoudskosten beperken en een veilige werkomgeving creëren voor hun bemanning. 

 

Veel ervaring in de scheepvaart

Al meer dan 100 jaar past IP Sanders zijn innovatieve manier van denken en vakkennis toe op kritische scheepsmachines. Sanders oplossingen verminderen risico’s en kosten door, snel, betrouwbaar te zijn met de inzet van kwalitatief zeer goede producten en diensten.

 

Zo biedt IP Sanders een compleet assortiment conditie gebaseerde onderhoudsoplossingen en een 24-uur service om problemen op te lossen en schepen maximaal beschikbaar te houden. 

 

IP Sanders helpt zijn klanten de volgende doelstellingen te realiseren gedurende de volledige levensduur van hun schepen: 

  • Verhogen van de beschikbaarheid en betrouwbaarheid
  • Verminderen van de operationele en onderhoudskosten
  • Verminderen van gezondheids- en veiligheidsproblemen


Ervaar…Samen, Service, Snelheid, Sanders


Klant aan het woord

“IP Sanders is een middelgrote leverancier die zich laat kenmerken door uitstekend maatwerk, betrouwbaarheid en service. We werken graag samen met IP Sanders als preferred supllier. Soms doen we ook direct zaken met de fabrikant zelf maar die zijn doorgaans niet goed op ons afgestemd, voeren geen actief accountmanagement en kunnen minder alternatieven bieden wat we bij IP Sanders juist wel vinden. Kortom een aanrader als totaalleverancier.”

maritlem