Railway

Vraagt om langdurig betrouwbare prestaties en een life cycle partnership


Met het concept 'life cycle partnership' worden kennis en technologieën samengevoegd opdat relaties in de spoorwegindustrie hun economische en milieu-uitdagingen met succes kunnen aangaan. 

  • innovaties voor winstgevende en duurzame groei
  • ontwikkeling en implementatie
  • asset management en reconditionering
  • ondersteuning en services op locatie


Ontwerp en ontwikkeling

Dankzij zijn kennisplatformen en lange praktijkervaring biedt IP Sanders een nauwkeurige klantanalyse en een toekomstgerichte oplossing op basis van economische en milieu-eisen. IP Sanders is meer dan gewoon een partner voor zijn klanten. Vanaf het begin bouwt het met hen een nauwe relatie op met een sterke betrokkenheid, gedreven door gezamenlijke waarden: veiligheid, kwaliteit, winstgevendheid en energiebesparing. 

 

Productie en testen

IP Sanders kan beschikken over een ervaren team engineers en werkt volgens uitmuntende productienormen, gekoppeld aan kwaliteitscontrole- en kwaliteitsgarantietechnieken. De sleutel tot langdurige betrouwbaarheid zijn strenge prestatie- en duurzaamheidstesten in moderne testfaciliteiten en in het veld, gecertificeerd door erkende instanties. 

 

Installatie en ingebruikname

De installatieservice van IP Sanders is de meest omvattende die er is, van homologatie tot en met montage bij de klant. Wij leveren ook handleidingen, documentatie en individuele opleidingen. 

 

Bediening en monitoring

Dankzij een nauwe samenwerking met onze klanten hebben we een uniek en diepgaand inzicht verworven in de specifieke processen en uitdagingen van alle belangrijke industrieën. Hierdoor onderscheidt IP Sanders zich als aanbieder van complete oplossingen die resulteren in een maximale productiviteit van machines en bedrijven en fabrieken. Dit maakt het mogelijk beginnende schade op te sporen en mechanische storingen te voorkomen, met lagere levensduurkosten tot gevolg. Conditiebewaking door middel van datalogging kan beginnende schade opsporen. Zo kunnen defecten ruim op tijd worden gerepareerd voordat ernstige mechanische storingen optreden. 

 

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie staan borg voor een langere levensduur van producten, minder onvoorzien onderhoud en een hogere beschikbaarheid. IP Sanders biedt individuele onderhoudsstrategieën en engineeringprogramma's. Zo is het mogelijk het oorspronkelijke prestatievermogen van lagers te herstellen met behulp van de meest vooruitstrevende technologieën, strikte hergebruikrichtlijnen, geavanceerde reconditioneringsystemen en een voorbeeldige kwaliteitscontrole. Zo goed als nieuw: maximale productiviteit, lagere levensduurkosten, identieke prestaties en betrouwbaarheid als nieuwe producten, minder impact op het milieu. 

 

IP Sanders kan helpen

Als totaal MRO/OEM leverancier is IP Sanders al vele jaren een toegewijde partner voor de Railway industrie en hebben een enorm scala aan oplossingen, ondersteuning en verbeteringen. Wij kennen dus uw technische en zakelijke uitdagingen en zien uw kansen. Onze nieuwe geoptimaliseerde producten en oplossingen kunnen u helpen om deze uitdagingen met succes aan te gaan. Dankzij onze kennis van bijvoorbeeld lagers en eenheden, smeersystemen, afdichtingen, mechatronica en services heeft Sanders een breed scala aan oplossingen voor het inzetten van de best mogelijke componenten, engineerings adviezen en logistiek. IP Sanders kan helpen bij de volgende doelstellingen:

  • Levensduurkosten verminderen
  • Beschikbaarheid en productiviteit verhogen 
  • Gebruiksduur verhogen
  • Onderhoud verminderen 
  • Energie efficiency verbeteren 
  • Milieu-impact verminderen


railway