ZZP ondernemer

Het antwoord op de vraag naar snelheid, flexibiliteit, voorraad en webshops

 

Steeds meer mensen kiezen voor een carrière als zzp’er. De eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit passen bij een moderne arbeidsmarkt. Voor bedrijven worden deze flexibele mensen steeds belangrijker. Vaak is de betrokkenheid, flexibiliteit en kennis aanwezig. Het is de uitdaging om alle routines als ZZP’er de aandacht te geven en ook de toekomst goed te regelen. 

 

IP Sanders kan helpen

Zeker in een start fase kan IP Sanders helpen doordat een ZZP’er zelf vrijwel geen voorraad hoeft aan te leggen. Ook wordt middels de Sanders webshop de ZZP’er geholpen doordat deze ICT kosten bespaart en hier 24/7 gebruik van kan maken. Daarnaast wordt kennis overgedragen en heeft IP Sanders een speciaal programma en mogelijkheden voor startende bedrijven. 

 

Of de activiteiten nu gericht zijn op exploratie en productie, transport en opslag of verwerking en raffinage, met de oplossingen, kostenbesparingen en nieuwe technologieën van Sanders, heeft u de mogelijkheden continu verbeteringen door te voeren en zo zeer concurrerend te zijn. 

 

IP Sanders biedt haar deskundigheid op het gebied van aandrijftechniek, totaal MRO supply en aanvullende diensten, met ruim 100 jaar ervaring in de industrie. Hierdoor kan IP Sanders oplossingen bieden die u o.a. helpen bij de volgende doelstellingen: 

  • Vergroten van de kennis
  • Vergroten van Service factor
  • Verminderen van ICT kosten 
  • Verminderen van de kosten zoals voorraad en logistiek 


pbm-safety-service