#

Accountmanagement

Er gaat, bij technische bedrijven, veel tijd verloren aan het zoeken naar het juiste artikel en de juiste levertijd.

U heeft een vraag over een artikel en dan komt u er over de telefoon maar niet uit.  Uiteindelijk heeft u aan meerdere bekende en onbekende leveranciers gevraagd en uitgelegd wat u weten wilt maar het wordt maar niet begrepen. Uw monteurs grijpen mis, want deze bestelwijze kost veel tijd. Daarnaast zit aan dat bestellen nog een logistieke kostenpost. Reken maar eens uit wat het u kost om het juiste onderdeel met een lage kostprijs op het juiste moment op uw adres te bezorgd te krijgen.

De keuze voor product, materiaal en machines is voor uw operatie van strategisch belang.

De accountmanagers van IP Sanders koppelen hun kennis van product aan hun kennis over uw organisatie. Een eigen contactpersoon zodat u niet steeds opnieuw alles hoeft uit te leggen. Als betrokken partner denken ze met u mee over oplossingen voor uw organisatie.  IP Sanders is de technische groothandel waar het helpen van de klant al sinds 1908 centraal staat.

Onze betrokkenheid bij onze opdrachtgevers leidt tot meer kennis, meer rust en minder kosten. De accountmanager van IP Sanders is de spin in het web die uw materiaalbehoefte goed overziet en de juiste wegen kent om uw organisatie op het juiste moment van de juiste materialen te voorzien.

Al uw vragen worden beantwoord doordat er kan worden teruggevallen op zowel de kennis van collega’s als die van de productspecialisten bij onze leveranciers.

Hij of zij is bereikbaar op zijn of haar directe telefoonnummer of email-adres en staat klaar om u te ontmoeten op uw bedrijf of op de vestiging van IP Sanders bij u in de buurt.

De koffie staat klaar!

Accountmanagement

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten