#

Maatwerkoplossingen

De MRO leverancier waar maatwerk standaard is.

Bij IP Sanders zijn wij van mening dat onze producten en diensten naadloos moeten aansluiten op uw wensen. Met andere woorden: wij moeten u een maatpak leveren wat u perfect past en niet een confectiepak welke gemaakt is voor de massa! 

Er is ons dan ook veel aan gelegen om u precies die producten en diensten aan te bieden, die aansluiten op de behoeften van uw bedrijf. Met u als klant stellen wij gezamenlijk uw ideale MRO behoefte op. Aansluitend komen we met altijd met een pasklare oplossing/aanbieding.

Maatwerkoplossingen in diensten 

IP Sanders is niet alleen een leverancier van MRO producten, maar levert juist ook een toegevoegde waarde in aanvullende diensten. Naast diverse standaard diensten, zoals barcodescanning, een webshop, en andere services, bieden we ook diverse maatwerkoplossingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een factuurlay-out welke is aangepast aan uw behoeften met daarop uw artikelcodes,, zodat u deze gemakkelijk kunt matchen, maatwerk in automatiseringsoplossingen of het volledig uit handen nemen van uw technisch magazijn met desgewenst zelfs overname van uw voorraden. 

Maatwerkoplossingen in producten 

Naast een zeer uitgebreid pakket standaard MRO producten, bieden wij u de mogelijkheid om, aan uw productieproces specifiek gerelateerde producten of eenmalige producten bij ons onder te brengen, zodat u uw totale technische inkoopbehoefte bij een partner kunt betrekken. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld, draaiwerk, op maat gemaakte aandrijvingen, specifieke machinedelen, mechatronica oplossingen en producten geassembleerd volgens tekening. Desgewenst kunnen wij deze specifieke producten voor u op voorraad houden.

Maatwerkoplossingen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten