#

Landelijke dekking

Bernard Sanders is onderdeel van de coöperatie “IP IndustriePartner”.

Dit betreft een samenwerking van 5 technische groothandels, opgestart met als doel het versterken van hun marktpositie middels een intensieve samenwerking.

Deze samenwerking komt tot uiting door de gevoerde assortimenten op elkaar af te stemmen, het uitwisselen van kennis, het bundelen van inkoopvolumes en gezamenlijke marketingactiviteiten op te zetten. Door de geografische ligging van de verschillende vestigingen en toekomstige uitbreidingen wordt tevens een landelijke dekking nagestreefd. Hierbij wordt de individuele zelfstandigheid van de 5 deelnemende bedrijven behouden. De bedrijven kenmerken zich met name als gedreven en efficiënte familiebedrijven. Geen zware organisatiestructuren maar met ​passie en gedrevenheid klaar staan voor de klant. Deze werkwijze heeft er ook voor gezorgd dat alle 5 de bedrijven financieel sterk zijn gebleven gedurende de afgelopen (crisis) jaren en zelfs zijn gegroeid. De gezamenlijke omzet bedraagt ruim 130 miljoen euro. Op dit moment beheren de 5 bedrijven gezamenlijk 28 vestigingen. Al deze vestigingen zijn niet louter verkoopkantoren maar vestigingen met eigen identiteit, kennis van de lokale markt en de daarbij behorende lokale voorraad!

Afhalen landelijke vestigingen

Indien u direct technische artikelen wilt afhalen kunt u ons contacten. Onze medewerkers zullen u informeren wat de dichtstbijzijnde vestiging is waar u dit kunt afhalen.

Levering vanuit onze logistieke centrum

Vanuit onze logistieke centrum te Wateringen kan Sanders binnen 24 uur leveren.

Leveringen per koerier

Voor spoed zendingen beschikt Sanders over een koersdienst.

Landelijke dekking

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten