#

Wie zijn wij ?

IP Sanders MRO en OEM partner voor de industrie en technische diensten

IP Sanders is met 3 voorraadhoudende vestigingen in Zuid Holland, gespecialiseerd in de toelevering van technische componenten en ondersteunende diensten. Ons totaal pakket is hierbij gericht op MRO en OEM bedrijven in de Nederlandse industrie.

IP Sanders is gespecialiseerd in de productgroepen, aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, slangen, appendages, gereedschappen, verspaningstechniek, metaal bewerkingsmachines, lastechniek, persoonlijke bescherming, bevestigingsmaterialen en werkplaatsinrichting. Hiermee bieden wij een enorm pakket aan producten en diensten voor de industrie.

IP Sanders heeft exact op onze industriële klanten afgestemde voorraden met leveringsgaranties en uitgebreide automatiseringsoplossingen. Daarnaast organiseert IP Sanders geregeld trainingen en opleidingen voor u als klant, maar ook voor onze eigen mensen.

Servicewerkplaatsen

Door de samenwerking met de coöperatie IP IndustriePartner heeft IP Sanders de beschikking over meerdere servicewerkplaatsen voor het laten bewerken / bouwen / onderhouden van:

  • Omspannen aandrijvingen
  • Elektromechanische aandrijvingen
  • Het wikkelen van elektromotoren
  • Elektrische en pneumatische besturingskasten
  • Hydraulische installaties
  • Lasapparatuur
  • Reinigingsapparatuur
  • Metaal bewerking machines

IP Sanders heeft de mogelijkheid om keuringen aan hef- en hijstechniek en klimmaterialen te laten verrichten. Ook kunnen we kalibraties uit laten voeren aan meetgereedschappen.

IP Sanders een topspeler op de markt

Sinds 2015 is Bernard Sanders lid van de coöperatie IP IndustriePartner. De samenwerking van deze technische groothandels beoogt het versterken van hun afzonderlijke marktpositie door middel van een intensieve samenwerking.

In deze samenwerking worden de gevoerde assortimenten op elkaar afgestemd, kennis uitgewisseld, inkoopvolumes gebundeld en gezamenlijke marketingactiviteiten opgezet. Door de geografische ligging van de verschillende vestigingen is er een landelijke dekking in Nederland en tevens uitgebreide mogelijkheden in België. De individuele zelfstandigheid van de deelnemende bedrijven blijft behouden.

De bedrijven zijn gedreven efficiënte familiebedrijven. Geen zware organisatiestructuren maar klaar staan voor de klant. Deze werkwijze heeft ervoor gezorgd dat de bedrijven financieel sterk zijn gebleven gedurende de afgelopen (crisis) jaren en zelfs zijn gegroeid.  De gezamenlijke omzet bedraagt ruim 130 miljoen euro. De 28 vestigingen hebben ieder een eigen verkoopkantoor, een eigen identiteit, kennis van de lokale markt en de daarbij behorende lokale voorraad!

Download presentatie Nederlandse versie:                                                                                                                        Download presentation English version:

Wie zijn wij ?

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten