#

De toegevoegde waarde

De wereld van de techniek staat nooit stil. Nieuwe producten en processen volgen elkaar in hoog tempo op. Door actief te investeren in opleidingen, geeft u uzelf en uw medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. De productiviteit, kwaliteit en veiligheid zijn hierbij de toegevoegde waardes voor u en uw bedrijf.

Kennisniveau

De opleidingen, die IP Sanders aanbiedt, zijn voor iedereen geschikt en voor alle kennisniveaus. Er is een grote mate van flexibiliteit in de manier waarop de opleidingen worden aangeboden. Hierdoor valt er voor iedereen iets te leren. Van de junior tot de doorgewinterde techneut.

Praktijk

In de opleidingen die wij aanbieden, wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van praktijkgerichte opdrachten en oefeningen. Als de opleiding hier geen gelegenheid toe biedt, zullen er voorbeelden gepresenteerd worden, die alsnog een link met de praktijk zullen hebben. De deelnemer kan de theorie dus direct toepassen in de praktijk. De opleidingen leveren dus meteen rendement op.

Opleidingen op maat

De opleidingen die IP Sanders aanbiedt kunnen in overleg op maat worden aangeboden. Zo is het mogelijk de opleidingen bij u op locatie te organiseren. Ook kunnen we de onderwerpen van een opleiding aanpassen aan uw specifieke wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw mening telt

Ondanks het feit dat de opleidingengids uit zeer gevarieerde en uiteenlopende opleidingen bestaat, kan het altijd zijn dat voor u net die ene opleiding ontbreekt. Mocht u specifieke interesse hebben om op bepaalde gebieden meer kennis op te doen, schroom dan niet contact met onze opleidingscoördinator op te nemen. U vindt de contactgegevens achterin onze opleidingengids.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten