#

Aandrijftechniek

IP Sanders is sinds 1908 dé technische groothandel voor al uw aandrijftechniek onderdelen. Voor Sugiyama, IWIS en Maxtop kettingen , Conti Tech en Optibelt snaren maar ook kettingwielen en poelies bent u bij ons op het juiste adres. Het assortiment en het advies is zeer uitgebreid. Wij hebben nu ook elektromotoren, reductoren en tandwielkasten in ons assortiment. Vraag onze productspecialist naar de juiste keuze voor uw situatie. Voordeel: U heeft snel onderdelen van goede kwaliteit en bespaart hierdoor tijd en geld.

Als u op zoek bent naar gereedschap voor aandrijftechniek, zoek dan niet verder. Bij aandrijving is er altijd sprake van een bepaald systeem dat ervoor zorgt dat een machine of onderdeel van een machine in beweging komt. Dit kan op vele verschillende manieren gerealiseerd worden.

Vind de aandrijftechniek in onze webshop die u nodig heeft
In onze aandrijftechniek webshop vindt u alles wat u nodig heeft op dit gebied. Denk hierbij onder andere aan verschillende producten in de lagertechniek, waarvan wij de hoogste kwaliteit leveren. Ook in de riementechniek is een ruim aanbod te vinden. Maar onder aandrijftechniek vallen natuurlijk ook producten voor kettingtechniek, afdichtingen, as koppelingen en motoren, reductoren en tandwielkasten.

Waarom kiezen voor aandrijftechniek van Bernard Sanders?
Tegenwoordig kunt u online vele verschillende aandrijftechniek webshops vinden. Waarom kiest u dan voor de aandrijftechniek van Bernard Sanders? Ten eerste vindt u bij onze aandrijftechniek webshop een eerlijke prijs voor alle technische producten die u nodig heeft. Maar wat Bernard Sanders echt uniek maakt, is onze uitstekende service. Service, samen, Sanders, dat is onze missie. Wij zijn pas tevreden wanneer u als klant dat ook bent. We gaan dan ook voor persoonlijke betrokkenheid en een klantgerichte aanpak.

Vandaag besteld, binnen drie werkdagen in huis
Wij zijn van mening dat bij goede service in aandrijftechniek, producten ook goede levertijden horen te hebben. Daarom leveren wij zo snel mogelijk door heel Nederland alles wat maken heeft met aandrijftechniek. Bestelt u vandaag een product uit onze webshop, dan heeft u deze binnen drie werkdagen binnen. Mocht het langer duren, dan krijgt u hier bericht over. Profiteer dus nu van de beste service en bestel uw producten in onze webshop.

Heeft u nog vragen?
Dan kunt u ons 24/7 bereiken. Tijdens kantooruren kan dat via 0174 204 900.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten