#
Artikelnummer
IP.9000474136
Adviesprijs 


  Toevoegen aan order

Downloads

Omschrijving

Behuizing van slagvaste kunststof · Wit · Elegant zichtvenster maakt controle van het vulpeil mogelijk · Verborgen sluitmechanisme, afsluitbaar - met of zonder sleutel voor gebruiksgemak en kostenbeheersing · Geurflesjes moeten apart worden besteld

Overige technische gegevens:
· Uitvoering: Controlevenster, afsluitbaar
· Materiaal: Kunststof
Batterijen (2 x C (LR14) 1,5 V) niet in de leveringsomvang inbegrepen

Aanwijzing voor de afvoer van batterijen en accu's
Omdat wij batterijen en accu's of apparaten verkopen, die batterijen en accu's bevatten, zijn wij volgens de batterijwetgeving (BattG) verplicht, u op het volgende te wijzen:
Het symbool van de doorgestreepte vuilnisemmer op batterijen of accumulatoren betekent, dat deze na verbruik niet in het huishoudelijke afval mogen worden gegooid. Indien batterijen of accumulatoren kwik, cadmium of lood bevatten, vindt u het betreffende chemisch teken (Hg, Cd of Pb) onder het symbool van het de doorgestreepte vuilnisemmer. Iedere gebruiker van batterijen of accumulatoren is wettelijk verplicht, oude batterijen en accumulatoren terug te geven. U kunt dit gratis in de onderneming of bij een ander verzamelpunt in uw buurt doen. Adressen van geschikte inzamelpunten in uw omgeving kunt u opvragen bij uw stads- of gemeentebestuur.

Bij batterijen, die meer dan 0,0005 massaprocent kwik, meer dan 0,002 massaprocent cadmium of meer dan 0,004 massaprocent lood bevatten, bevinden zich onder het vuilnisbak-symbool de chemische aanduidingen van de gebruikte schadelijke stof. De chemische aanduidingen hebben daarbij de volgende betekenis:
Pb: Batterij bevat lood
Cd: Batterij bevat cadmium
Hg: Batterij bevat kwik

Specificaties

EAN code 5033848035434
Catalogus pagina 11/226 (2023-2024)
Kleur Wit
Hoogte ca. 212
Breedte ca. 125
Diepte ca. 87
Geschikt voor 9000 474 140
Merk SCOTT
Lvo GB
Gewicht 2033 Gram

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten