#
Artikelnummer
RID/63877
Adviesprijs 


  Toevoegen aan order

Omschrijving


· De uiterst flexibele lichtgewicht slang spuit dwars door verstoppingen die zijn veroorzaakt door modder, zeep- en vetresten. Wanneer u de slang terugtrekt, wordt de leiding schoongespoeld en worden vaste delen weggespoeld, zodat de oorspronkelijke afvoercapaciteit van de leidingen volledig wordt hersteld.
· Gemakkelijk te gebruiken: de stuwkracht zorgt ervoor dat de slang in de leiding wordt getrokken. U hoeft alleen de slang in de leiding te voeren.
· Pulserende werking: gebruik de pulserende werking om eenvoudig scherpe bochten in leidingen en sifons/stankafsluiters te passeren.
· Met het optionele verrijdbare fram, rolt u derioolreiniger met de slang naar de gewenste locatie. De rioolreiniger kan in een handomdraai van het frame worden verwijderd in geval van moeilijk bereikbare afvoerleidingen, locaties binnenshuis of externe opslag.
· De standaarduitrusting is inclusief FV-1 voetpedaal voor drukregeling. Hierdoor kunt u de installatie veilig en eenvoudig op afstand of binnenshuis bedienen. U regelt zo de spuitdruk in de afvoerleiding terwijl u de rioolreiniger buiten laat staan.
· Drieplunjerpomp met corrosiebestendige, gesmede messing kop.
· Met de complete optionele hogedrukspuitlans kunt u veren, gereedschap en andere vervuilde uitrusting schoonmaken.

 

 

Specificaties

capaciteit (mm) 32-150
motor benzine / 6,5
debiet (l/min) 9
slanglengte (m) 22
max. druk (bar) 150

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten