#
Artikelnummer
ZK2A10K5TL-08
Adviesprijs 


  Toevoegen aan order

Downloads

Omschrijving

We zijn blij dat we de vacuümunits uit onze ZK2-serie kunnen introduceren, die werden ontwikkeld om in te spelen op de toenemende vraag van klanten naar units met betere vacuümprestaties en een hogere energie-efficiëntie. Onze nieuwe ZK2-serie bestaat uit verbeterde ejector/pompvacuümunits met een uiterst efficiënt lucht- en stroomverbruik dankzij de introductie van een energiebesparende digitale drukschakelaar, waarmee het luchtverbruik in sommige gevallen met 90 % kan worden verlaagd. Een doeltreffendere tweetrapsejector zorgt ook voor een hoger aanzuigdebiet en een lager luchtverbruik. Om te voorkomen dat werkstukken vallen zijn de modellen van de ZK2-serie uitgerust met een dubbel 2-poort beluchting-/toevoerventiel. Door het slimme all-in-one-ontwerp is dit nieuwe product lichter en compacter dan vorige modellen, waarmee installatie en onderhoud kunnen worden vereenvoudigd. De ZK2 is geschikt voor meerdere toepassingen, zoals overdracht, paneeltransportbanden en verpakken/uitpakken en is de perfecte keuze voor krappe ruimten waar de ruimte voor een ejector beperkt is.

Ejector System (with Valve). More efficient 2-stage ejector. Dual 2 port valve (Release valve/Supply valve). All in one design with integrated components. Easy maintenance. Mounting variations. Pressure sensor / switches variations.

Specificaties

EAN code .
Bodytype A (enkele unit - afvoergeluiddemper)
Nominale mondstukgrootte 10 (ø1.0)
Toevoerventiel / beluchtingsventiel K (N.C. / N.C.)
Spanning 5 (24 V DC)
Druksensor/digitale drukschakelaar voor vacuüm spec. T (druksensor / -100 tot 100 kPa / analoge uitgang 1 tot 5 V)
Toevoerventiel/
beluchtingsventiel/
digitale drukschakelaar voor vacuümconnector spec.
L (insteekkoppeling L-type - met aansluitdraad met connector - met aansluitdraad met connector voor drukschakelaar/sensor)
Vacuüm (V) poort 08 (ø8 one-touch-koppeling (metrisch))
Beugel Geen
Individuele beluchtingsdruktoevoer Geen
Vacuümvrijgave debietregeling Geen
Ventieleiland individuele toevoer Geen
Ventieleiland gemeenschappelijke afvoer en druktoevoer Geen
Ontluchting interferentie preventieventiel Geen
Statistiek nr. 8414108990

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten