#

Tandriem kopen

Wilt u ook een tandriem kopen? Dit doet u natuurlijk in onze uitgebreide webshop. Wij hebben een ruime keuze aan tandriemen van merken zoals Optibelt of Conti. Naar wat voor materiaal u ook zoekt, wij hebben de tandriem die u nodig heeft.

Maak het uzelf gemakkelijk en kom een tandriem bij de specialist kopen

De tandriem wordt gebruikt bij de tandriemaandrijving. Dit is een aandrijfsysteem dat gebruikt kan worden in zowel motoren als in eindaandrijvingen. Het tandriemaandrijving systeem bestaat uit twee zogeheten poelies met een buitenvertanding. Hier overheen ligt een getande riem, ook wel de tandriem genoemd, met een binnenvertanding. De vertanding is noodzakelijk om te voorkomen dat de riem tijdens het proces gaat slippen.

Verschillende soorten tandriemen kopen in onze webshop

Zoals eerder genoemd verkopen wij tandriemen van de merken Optibelt en Conti. Van het merk Optibelt heeft u de keuze uit drie verschillende soorten tandriemen, namelijk de tandriem standaard, de hoge prestatie tandriemen en de dubbel getande tandriemen. Als u een tandriem van het merk Conti wilt aanschaffen, heeft u daarin de keuze uit de standaard tandriem en de hoge prestatie tandriemen.

Waarom tandriem kopen bij Bernard Sanders

Weet u niet zeker welke tandriem het best bij u past? Neem dan gerust contact op met onze professionele helpdesk via 0174 204 900 (telefoonnummer tijdens openingstijden). We zijn dag en nacht bereikbaar en staan u graag te woord. De beste prijs-kwaliteitverhouding vindt u in de webshop van Bernard Sanders zijn. Aarzel dus niet langer en bestel vandaag nog uw tandriem in onze webshop.

Bekijk ook:

Stangkop | Kogeltaatslager | Cilinderlager

Tandriem kopen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten