#

Stoom op Scheveningen

Stoom afblazen doet u op 2 en 3 juni tijdens Stoom op Scheveningen, u bent van harte welkom deze dag met ons te beleven. De IP Sanders stand herkent u gelijk en u kunt hier terecht met al uw vragen onder het genot van een hapje en een drankje en misschien wel een rit op een klassieke stoomtractor.

Stoom Op Scheveningen is een gratis evenement dat op zaterdag 2 en zondag 3 juni 2018 in de 2e binnenhaven op Scheveningen plaatsvindt. Op deze dagen kun je oude werkende stoommachines zien, horen en ruiken.

Er zijn circa 13 grote stoommachines zoals stoomtractoren, -walsen, -auto’s, -brandweerspuiten en portables (verrijdbare stoommachines) met werktuigen als zaagbanken, dorskasten en pompen .

Ook leggen twee zee stoomsleepboten aan in de haven, de ss ‘Furie’ en de uit 1915 stammende ‘Hercules’. Beide boten zijn Hollands glorie en staan open voor publiek.

Voor de kinderen is er onder andere een springkussen en er kan op de kleinere schaalmodellen zoals stoomtreinen en- tractoren worden meegereden.

Kortom een evenement voor iedereen !

Locatie

Scheveningen Haven

Dr. Lelykade, 2583 CM, Den Haag

Stoom op Scheveningen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten