#

IP Sanders & Balluff b.v.

08 februari 2017

IP Sanders is sinds kort de samenwerking aangegaan met Balluff. Hierbij breiden wij ons assortiment verder uit om u nog breder van dienst te kunnen zijn. Balluff levert een hoogwaardig assortiment met een enorme bandbreedte: sensoren en systemen voor wegmeting, identificatie, objectherkenning en fluidmeting met daarbij netwerk- en verbindingstechniek plus een omvangrijk pakket toebehoren. IP Sanders heeft er voor gekozen om van het assortiment van Balluff een ruime voorraad sensoren op voorraad te leggen zodat wij u op hele korte termijn kunnen voorzien van sensoren. Deze sensoren worden veel al gebruikt voor gecompliceerde vraagstukken in de Tuinbouw.

Om onze samenwerking nog meer kracht bij te zetten, staan IP Sanders en Balluff samen op de HortiContact 2017, voorheen de Tuinbouw Relatiedagen genoemd. Tijdens deze beurs bent u welkom voor uw vraagstukken omtrent sensoren. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor andere technische vraagstukken. Daarnaast zullen IP Sanders & Balluff tijdens de HortiContact een winactie doen, waar een leuke prijs aan gekoppeld is.

Het assortiment sensoren van Balluff wordt ook binnenkort toegevoegd aan de webshop, zodat u deze gemakkelijk en snel kunt bestellen. Wilt u liever een catalogus ontvangen en/of heeft andere vragen? Contact één van onze medewerkers voor meer informatie.

IP Sanders & Balluff b.v.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten