#

REMA actie maand

In samenwerking met REMA heeft IP Sanders de gehele maand maart ijzersterke acties voor u. Er zijn veel merken in de hijsindustrie maar REMA is een A merk en zowel dienstverlener als product fabrikant. Bent u nog niet in het bezit van de hef- en hijstechniek catalogus? Vraag deze direct aan bij IP Sanders!

REMA Dommekracht 1500 KG

Van 246,00    VOOR 180,00 ex btw

REMA handtakel C-21 1000 kg hijshoogte 3M

Van 190,00   VOOR 140,00  ex btw

REMA rateltakel YAM 500 KG met 1 ½ m lastketting

Van 186,00    VOOR 135,00  ex btw

REMA handtakel C-21 500 kg hijshoogte 3M

Van 173,00     VOOR 125,00  ex btw

REMA S-1 Polyester hijsbanden

Zijn uw hijsbanden beschadigd of aan vervanging toe? Ook deze vallen onder de noemer gevaarlijke gereedschappen. Neem geen risico, vervang ze nu tegen onderstaande actieprijzen (ex btw).

REMA S-5 Polyester rondstroppen

De REMA rondstroppen zijn uitgevoerd met een “sleeve protected label.” Dit verlengd de levensduur omdat de kans dat het label uit de strop scheurt hierdoor minimaal is. Neem geen risico, vervang ze nu tegen onderstaande actieprijzen (ex btw).

Hef- en hijstechniek catalogus

In de wetgeving van Nederland staat dat de hijs- en hefmiddelen vallen onder de noemer gevaarlijke gereedschappen. De werkgever is verplicht de hef- en hijsmiddelen in een veilige staat te (laten) houden. Indien de hijs- en hefmiddelen niet in goede staat zijn, kunnen deze en of de last naar beneden komen met alle gevolgen van dien. Daarom is het onderhouden & controleren/inspecteren van groot belang.

Vraag uw hef- en hijstechniek catalogus hier direct aan!

REMA heeft gecertificeerde inspecteurs in dienst voor het inspecteren, keuren en (her)certificeren van al hun hef- en hijsmiddelen. Zij zijn ISO 9001, ISO 45001 en EKH (Erkende Keurbedrijven Hijs- & hefmiddelen) gecertificeerd. Alle REMA producten zijn conform de Europese Machinerichtlijn voorzien van de CE-markering.

Waarom is keuren van hijs- & hefmiddelen zo belangrijk en hoe pakt u dit aan?

Om zware onderdelen te verplaatsen kunnen er verschillende hijs- of hefmiddelen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een takel met daarbij een hijsband. Het belangrijkste om te weten is wat het gewicht van het te verplaatsen onderdeel is. Op de takel en de hijsband kunt u aflezen welk gewicht zij maximaal mogen hijsen (WLL, Working Load Limit). Voordat u gaat hijsen is het zaak dat u visueel controleert of de hijsband en de takel geen waarneembare gebreken of beschadigingen hebben. Als dit allemaal in orde is kunt u het onderdeel met de hijsband aan de takel vastmaken en veilig gaan hijsen.

Weet u zeker dat u na een jaar gebruik van een hijsmiddel nog steeds veilig kunt hijsen?

Daarom moeten alle hef- en hijsmiddelen jaarlijks door een deskundige worden geïnspecteerd. De inspecteur van REMA kan dit voor u doen. Hijsbanden en rondstroppen zijn relatief goedkoop, hierdoor wordt er steeds vaker gekozen voor de optie jaarlijks vervangen in plaats van te hercertificeren. Voor takels en andere hijsmiddelen is keuren voordeliger.

Waarom zou u REMA hijsmiddelen bij IP Sanders kopen?

IP Sanders geeft u advies over het zeer uitgebreide productaanbod hijs- en hefmiddelen, interne transportoplossingen en valbeveiliging. IP Sanders levert het REMA totaalpakket.

Zijn er verschillen met andere merken?

Jazeker! Wist u bijvoorbeeld dat de REMA C-21 500 kg handkettingtakel met 3 meter hijshoogte maar 5,5 kg weegt en handtakels van andere merken al gauw 9 kg. Of dat de REMA YAM 500kg rateltakel met 1,5 meter lastketting maar 2,8kg weegt en van een ander merk al snel zo’n 5 kg. Dat scheelt toch een paar kilo tillen als je de takel boven je hoofd moet ophangen!

REMA actie maand

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten