#

Gedore handgereedschappen en werkplaatsinrichtingen

De professional in handgereedschappen en werkplaatsinrichtingen

GEDORE is misschien wel het meest bekende gereedschapsmerk in Europa en dat is best knap gezien de sterke concurrentie. Het merk is dan ook al meer dan 100 jaar uiterst actief en innoverend aanwezig op de professionele markt.

Met de kenmerkende Blue productlijn maakt GEDORE hoogwaardig gereedschap voor iedere professional.
GEDORE gereedschap wordt gekenmerkt door het gebruikerscomfort en de lange levensduur en door intelligente oplossingen.
Van losse steeksleutels, schroevendraaiers en bankschroeven, tot complete gereedschapssets, werkbanken en gereedschapswagens. Met het zeer uitgebreide assortiment kun je een complete werkplaats inrichten en passend gereedschap voor elke klus vinden.

GEDORE, 100 jaar bekwaamheid in het maken van top-gereedschap
Robots, geautomatiseerde productielijnen en computers, samen met staal, zware valhamers, matrijzen en gloeiende onbewerkte gereedschappen.
Vooruitgang en traditionele smeedmethoden gaan hand in hand in de GEDORE gereedschapsfabriek.
Het traditionele productiebedrijf, dat is gevestigd in Remscheid Duitsland, produceert sinds 1919 gereedschappen en op de locatie in Lüttringhausen wordt met behulp van oude smeedmethoden 100 jaar smeedvaardigheid gebundeld.
De geschiedenis van het familiebedrijf GEDORE is het verhaal van een bedrijfssucces dat is gebaseerd op compromisloze kwaliteit en consistente focus op de klant.

GEDORE is het succesverhaal van de oprichting van een kleine smederij en de ontwikkeling van baanbrekende gereedschappen, de expansie in het buitenland en de overnames van gespecialiseerde gereedschap fabrikanten tot een van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van premium gereedschappen.

Innovatieve producten - de (schroef)sleuteltang en nieuwe vonkarme gereedschappen
GEDORE komt regelmatig met nieuwe innovatieve producten op de markt.
Een voorbeeld hiervan is de (schroef)sleuteltang, een multifunctioneel hybride stuk gereedschap.
Het is een tool die bijna alles kan. Het unieke ontwerp maakt het een combinatie van moersleutel, ratelsleutel en tang.
Dit maakt het een instelbaar, universeel gereedschap voor schroeven, buigen, vasthouden, persen, grijpen en ratelen. Gebruikers die in het verleden opnieuw in de gereedschapskist moesten grijpen, kunnen niet alleen geld, maar vooral ook tijd en energie besparen met deze (schroef) sleuteltang.
Het GEDORE-assortiment omvat verschillende varianten met verschillende maten en handgreepontwerpen, evenals een VDE-versie.

Een ander voorbeeld zijn de nieuwe vonkarme gereedschappen. In situaties waar een klein vonkje grote gevolgen kan hebben is speciaal gereedschap vereist. Eén van de productlijnen waar steeds meer vraag naar is, is dan ook vonkarm gereedschap. Dit gereedschap is veelal van Aluminium Brons of Koper-Beryllium legeringen vervaardigd, waardoor vonkoverslag wordt voorkomen. Daarnaast is het niet magnetisch en roestvrij.
Het GEDORE Vonkarm-assortiment is samengesteld vanuit de wensen van de gebruiker en omvat vele verschillende gereedschappen.

Maatwerk voor u als klant
Bij industriële productieomgevingen wordt traditioneel veel gereedschap gebruikt om het productieproces efficiënt draaiende te houden.
Meestal wordt dit verzorgt door een eigen technische dienst en monteurs.
Hierbij neemt men vaak het gereedschap mee vanuit de TD werkplaats naar de productiehal waar een reparatie dient te worden uitgevoerd.
Vooral in de voedselverwerkende industrie is dit niet altijd wenselijk in verband met de hygiëne en kan er een tendens worden geconstateerd naar het op voorraad houden van specifiek gereedschap op iedere afdeling, exact afgestemd op het machinepark van de betreffende afdeling.
Het gereedschap kan hierbij opgeslagen worden in maatwerk gereedschapskoffers, gereedschapswagens of afgesloten containers of boxen. Ook wordt het gereedschap dan bijna altijd in inlay’s opgeborgen, zodat men met één oogopslag kan zien of de gereedschap-set compleet is.

De voordelen spreken voor zich: het gereedschap blijft op de afdeling en kan niet vies worden gemaakt op andere locaties in de fabriek of de werkplaats. Ook scheelt het enorm veel tijd, want het juiste gereedschap is altijd direct op locatie aanwezig.

Maatwerk koffers

Gedore maatwerk koffers

Mocht u in het assortiment van GEDORE niet de juiste opberg modules kunnen vinden voor uw specifieke toepassing , dan heeft GEDORE daar dé oplossing voor.
GEDORE maakt op basis van uw wensen eenvoudig uw perfecte schuim modules voor het efficiënt inrichten van uw gereedschapswagens, werkbanken, en werkplek.

IP IndustriePartner is een partner van GEDORE voor de Nederlandse en Belgische industriële markt.
Wij leveren niet alleen de GEDORE gereedschappen uit voorraad, maar bieden ook maatwerkoplossingen zoals hierboven omschreven. Hierbij offreren en leveren we de op maat samengestelde gereedschapsets specifiek afgestemd op uw wensen. Tot slot kan IP IndustriePartner de kalibratie van uw momentsleutels verzorgen.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over GEDORE tools?
Neem dan contact op met uw accountmanager bij IP Sanders via bernardsanders.com/contact of via https://industriepartner.nl/vestigingen/

Gedore handgereedschappen en werkplaatsinrichtingen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten