#

Parker blijft verbinden met Legris en Rectus koppelingen

1 februari 2022

Al vele decennia is Legris de benchmark als leverancier voor hoogstaande pneumatische verbindingen. Dit is mede ontstaan door de hoge kwaliteit en perfecte afwerking, de enorme uitgebreide range aan verschillende producten en materialen en de uitstekende verkrijgbaarheid in de markt. Legris wordt dan ook niet voor niets vaak toegepast als OEM montage in talrijke machines van vooraanstaande machinebouwers in heel Europa.

Ook Rectus is met zijn snelkoppelingen zo’n begrip in de markt voor pneumatische, hydraulische, medische en chemische toepassingen. Ook dit merk staat bekend om de kwalitatief hoogwaardige producten en het uitgebreide leveringsprogramma waardoor het voor vrijwel iedere toepassing wel een geschikte snelkoppeling kan leveren.

Sinds 2007 maakt Rectus deel uit van de Parker Hannifin organisatie en voor Legris geldt dit vanaf 2009. De producten van beide merken worden sindsdien verkocht onder de handelsnamen PARKER RECTUS, respectievelijk PARKER LEGRIS. Door deze overnames zijn beide bedrijven sindsdien eigenlijk alleen maar nog sterker vertegenwoordigd in de markt en nu ook ver buiten Europa een begrip.

IP Sanders vertegenwoordigd beide merken als officieel LPCW partner van Parker Hannifin en kan een flink deel direct uit voorraad leveren.

Hieronder een kleine greep uit ons voorraad assortiment:

PARKER LEGRIS LF 3000 serie

Standaard serie Push-in koppelingen van Legris met glasversterkte (zwarte) polyamide behuizing en messing vernikkelde body. Inclusief RVS gripring. Leverbaar met metrisch draad en O-ring afdichting, BSPP (parallel) draad en BSPT (conisch) draad met pre-coating voor de afdichting.

Toepassing: perslucht, water en snijoliën Max drukbereik: 20 bar Werktemperatuur: van -20 tot +80 °C

Bekijk de LF 3000 serie in onze webshop >

PARKER LEGRIS LF 3800 serie

RVS serie Push-in koppelingen van Legris met volledige RVS-316 behuizing en RVS gripring. Leverbaar met metrisch draad en teflon O-ring afdichting, BSPP (parallel) draad en BSPT (conisch) draad. Deze koppeling-serie is speciaal ontwikkeld voor agressieve omgevingen.

Toepassing: perslucht, water en diverse (chemische) vloeistoffen en gassen Max drukbereik: 30 bar Werktemperatuur: van -20 tot +120 °C

Bekijk de LF 3800 serie in onze webshop >

PARKER RECTUS 26KA serie

Messing serie -standaard industrieel profiel- snelkoppelingen. Compacte lichtgewicht koppeling-serie voor industrieel gebruik, zoals voor luchtgereedschap, productie en assemblagelijnen of mechanische apparatuur.

Toepassing: perslucht Max drukbereik: 35 bar Werktemperatuur: van -20 tot +100 °C

Bekijk de 26KA serie in onze webshop >

PARKER RECTUS 26KE serie (veiligheidskoppeling)

Messing serie met kunststof buitenmantel -standaard industrieel profiel- snelkoppelingen. Compacte lichtgewicht koppeling-serie voor industrieel gebruik, zoals voor persluchtinstallaties, industriële toepassingen, garage inrichtingen, assemblagelijnen.

Toepassing: perslucht Max drukbereik: 35 bar Werktemperatuur: van -20 tot +60 °C

Klik hier en bekijk de 26KE serie in onze webshop.

Voor vragen neem gerust contact op met een accountmanager.

Parker blijft verbinden met Legris en Rectus koppelingen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten