#

Elesa Ganter machineonderdelen, Hoe makkelijk kan het zijn ?

10 februari 2022

Elesa-Ganter is markleider op het gebied van A-kwaliteit machineonderdelen zoals handwielen, handgrepen, stelvoeten, scharnieren,  knoppen en nog veel meer. Deze zijn van staal, roestvast staal, kunststof, aluminium, gietijzer of een combinatie hiervan. Het super brede programma omvat meer dan 80.000 producten.

Online overzichtelijk bestellen bij IP Sanders, hoe makkelijk kan het zijn ?

IP Sanders heeft meer dan 40.000 Elesa-Ganter producten online in de webshop. Dit is super overzichtelijk met alle technische informatie. We zijn trots zoals het hier overzichtelijk staat en verwachten dat u het ook zo ervaart.
Makkelijk en snel !

Klik hier voor de machine-onderdelen van Elesa Ganter

Bundelen

Vele bedrijven kijken in toenemende mate naar het product, maar ook naar de kosten van het bestellen en leverproces.  Wat zijn de aparte verzendkosten en orderkosten per jaar ? Wat zijn de kosten voor elke aparte pakbon en factuur die ingeboekt en betaald moet worden. Veelal zijn hier enorme besparingen in tijd en geld te vinden.

Kennis

Zoals u van ons gewend bent, richten wij ons op het goede product voor uw toepassing met de juiste kwaliteit en eigenschappen. Onze product specialisten helpen u graag met een advies voor uw toepassing zodat machines maximaal functioneren. Maar ook kunt u denken aan CAD files die nodig zijn voor het tekenen van nieuwe machines.

Wie zijn onze relaties?

Veel machine onderdelen van Elesa-Ganter worden toegepast in de maak industrie die de machines bouwt. Deze machine onderdelen vind u ook op bestaande machines waar door een TD reparaties of modificaties worden verricht. Hierbij kunt u denken aan; machinebouw, voedsel industrie, medische industrie constructiebedrijven, meubel en interieurbouw, landbouw, trein, tram en transport industrie.

Voorraad voor u

Bij bestaande machines en ook bij nieuwbouw van machines, is het van groot belang dat het proces nooit stil valt. Dit kost veel tijd, geld en ergernis. Voor klanten met specifieke producten, aantallen of een ontwikkeld product volgens tekening wordt door IP Sanders, in overleg, bij IP Sanders producten op voorraad gehouden.

Vraag naar de mogelijkheden

Contact uw accountmanager en vraag naar de mogelijkheden om eenvoudig en snel uw webshop toegang te krijgen en af te stemmen.

Natuurlijk horen we het ook graag als u nu al een technische uitdaging heeft !

Elesa Ganter machineonderdelen, Hoe makkelijk kan het zijn ?

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten