#

KUKKO ON TOUR: training en advies op wielen

30 juni 2023

Kukko staat bekend als leverancier van hoogwaardig trekgereedschap, maar Kukko is zo veel meer dan alleen trekgereedschappen. Het bedrijf is specialist in het bieden van innovatieve oplossingen op het gebied van alle demontage én montage toepassingen in de industrie en automotive branche. Tevens heeft Kukko diverse dochterondernemingen en vertegenwoordigingen in aanvullende gereedschappen zoals, Turnus, Expert, Eagle, Tirax, CK, Ozat, Orbis en Metrica. Elk specialist in een specifiek deelgebied. Zo biedt de Kukko organisatie een breed totaalpakket aan gereedschapsoplossingen.

Met de demontratiebus “Kukko on tour” kunt u -bij u op locatie- kennismaken met het brede aanbod mogelijkheden die Kukko u kan bieden. De Kukko on tour bus kan worden ingezet voor algemene demonstraties van producten, maar ook als u op locatie tegen specifieke problemen oploopt. Een specialist van Kukko zal dan samen met u naar de best mogelijke oplossing gaan zoeken, specifiek toegespitst op uw probleem.

Wilt u meer weten over Kukko en/of de genoemde dochterondernemingen en producten en stelt u prijs op een bezoek van IP Sanders samen met een specialist van Kukko en de On tour bus? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

KUKKO ON TOUR: training en advies op wielen

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten