#

SKF

SKF is een wereldwijd toonaangevend merk op het gebied van lagers en lagertechnologie. Het bedrijf is opgericht in 1907 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige lagers voor een breed scala aan toepassingen.

SKF biedt een ruim assortiment lagers, waaronder kogellagers, rollagers, kogeltandwielkastlagers, naaldlagers en veel meer. Elk type lager is ontworpen om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen, zodat er altijd een lager beschikbaar is dat bij uw toepassing past.

Een van de voordelen van SKF is dat het bedrijf niet alleen lagers produceert, maar ook expertise en oplossingen biedt voor lagertechnologie. Dit betekent dat SKF u kan helpen bij het kiezen van het juiste lager voor uw toepassing en u kan adviseren over hoe u het beste gebruik kunt maken van de lagers die u koopt.

Daarnaast biedt SKF ook diensten aan zoals lageronderhoud en reparatie, zodat u ervan verzekerd bent dat uw lagers altijd optimaal functioneren. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij de lagers continu onder hoge belasting staan, zoals in de landbouw, mijnbouw en transportsector.

Al met al biedt SKF een breed scala aan lagers en lagertechnologie, samen met expertise en diensten om u te helpen bij het kiezen en gebruiken van de juiste lagers voor uw toepassingen.

IP Sanders is als een van de eerste SKF dealers dé lager specialist in Nederland. Als officieel geautoriseerd SKF dealer, met een zeer uitgebreide voorraad, leveren wij altijd originele SKF producten van zeer hoge kwaliteit. Ook alle andere merken zoals INA, FAG of Timken worden door IP Sanders geleverd. Of u nu lagers, afdichtingen, smeersystemen, conditiebewaking, meetapparatuur, gereedschappen, een applicatie engineer of asset management advies nodig heeft, bij IP Sanders bent u helemaal aan het juiste adres.

Toegang tot de grootste voorraden SKF producten in Europa
IP Sanders biedt meer dan 50.000 lagers aan uit voorraad en heeft toegang tot de grootste SKF voorraad in Europa. Vraag onze productspecialist welke SKF product voor uw situatie het beste is. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd snel een SKF product van de goede kwaliteit heeft voor uw toepassing en bespaart hierdoor tijd en geld.

Plaats een bestelling
Wij zijn uw betrouwbare eerste keuze voor technische producten en diensten. U bestelt al uw SKF producten eenvoudig in de IP Sanders webshop. Hier betaalt u altijd een eerlijke prijs voor producten van hoge kwaliteit. Bovendien leveren wij uw bestelling snel bij u af. Bestelt u vandaag uw product, dan heeft u deze binnen drie werkdagen in huis. Naast bijvoorbeeld een lager hebben we ook het juiste vet, slaggereedschap en nog veel meer. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Ons professionele team is dag en nacht te bereiken op het nummer 0174 204 900."

Vind SKF producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten