#

SMC

SMC is een toonaangevend merk op het gebied van pneumatiek en pneumatische componenten. Het bedrijf is opgericht in 1959 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige pneumatische producten voor een breed scala aan toepassingen.

SMC biedt een ruim assortiment pneumatische producten, waaronder cilinders, ventielen, fittingen, luchtbehandelingsapparatuur en veel meer. Elk product is ontworpen om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen, zodat er altijd een product beschikbaar is dat bij uw toepassing past.

Een van de voordelen van SMC is dat het bedrijf niet alleen pneumatische producten produceert, maar ook expertise en oplossingen biedt voor pneumatische systemen. Dit betekent dat SMC u kan helpen bij het ontwerpen en installeren van pneumatische systemen en u kan adviseren over hoe u het beste gebruik kunt maken van de producten die u koopt.

Daarnaast biedt SMC ook diensten aan zoals onderhoud en reparatie van pneumatische systemen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw systemen altijd optimaal functioneren. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij pneumatische systemen continu onder hoge belasting staan, zoals in de industrie, logistiek en transportsector.

Al met al biedt SMC een breed scala aan pneumatische producten en expertise, samen met diensten om u te helpen bij het ontwerpen en gebruiken van pneumatische systemen voor uw toepassing

IP Sanders is officieel dealer van het A-merk SMC en een van de grotere pneumatiekspecialisten in Nederland. Naast pneumatiek van SMC, kunnen wij ook andere bekende merken zoals Festo, Norgren en Metalwork leveren. Verder leveren wij ook Eaton Walterscheid afsluiters, GeKa koppelingen, Bürkert regeltechniek, Legris aansluitmaterialen en ABA slangklemmen. Vraag onze productspecialist naar de juiste keuze voor uw situatie. Voordeel: U heeft snel de juiste onderdelen van goede kwaliteit en bespaart hierdoor tijd en geld.

Vind SMC producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten