#

Optibelt

Optibelt is een wereldwijd merk op het gebied van riem- en snaaraandrijvingen. Het bedrijf is opgericht in 1872 en heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige tandriemen en V-snaren voor een breed scala aan toepassingen.

Optibelt biedt een ruim assortiment, waaronder V-snaren, tandriemen, V-snaarschijven, klembussen, tandriemschijven en rondriemen. Elk type riem is ontworpen om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen, zodat er altijd een riem beschikbaar is die bij uw toepassing past.

Een van de voordelen van Optibelt is dat het bedrijf niet alleen tandriemen en v-snaren produceert, maar ook expertise en oplossingen biedt voor deze technologie. Dit betekent dat Optibelt u kan helpen bij het kiezen van het juiste product voor uw toepassing en u kan adviseren over hoe u het beste gebruik kunt maken van de tandriemen en V-snaren die u koopt.

Daarnaast biedt Optibelt ook diensten aan zoals tandriemonderhoud en reparatie, zodat u ervan verzekerd bent dat uw tandriemen altijd optimaal functioneren. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij de riemen continu onder hoge belasting staan, zoals in de industrie, logistiek en transportsector.

Optibelt staat bekend om de hoge kwaliteit van haar producten en de uitstekende prestaties die deze bieden. Dankzij hun gepatenteerde productieprocessen en uitgebreide kwaliteitscontroles garandeert Optibelt dat elke tandriem of V-snaar die ze produceren aan de hoogste eisen voldoet.

Al met al biedt Optibelt een breed scala aan tandriemen en V-snaren en de bijbehorende technologie, samen met expertise en diensten om u te helpen bij het kiezen en gebruiken van de juiste producten voor uw toepassingen. Kijk op onze website voor meer informatie over het merk Optibelt en de tandriemen en V-snaren die we aanbieden.

IP Sanders heeft een voorraad van meer dan 15.000 V-snaren, tandriemen, V-snaarschijven, klembussen, tandriemschijven en rondriemen. Aan de industrie leveren wij de A merken Optibelt en Contitech . Wij kunnen onze voorraad tandriemen op breedte snijden en rondriemen op lengte maken. Het voordeel: U heeft snel een kwaliteits-riem, hoeft niet verder te zoeken en bespaart zo tijd en dus geld.

Vind Optibelt producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten