#

Festo

Festo is een zeer groot merk op het gebied van pneumatiek, pneumatische componenten en automatiseringssystemen. Het bedrijf is opgericht in 1925 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige pneumatische producten voor een breed scala aan toepassingen.

Festo biedt een ruim assortiment pneumatische producten, waaronder cilinders, ventielen, fittingen, luchtbehandelingsapparatuur en veel meer. Elk product is ontworpen om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen, zodat er altijd een product beschikbaar is dat bij uw toepassing past.

Een van de voordelen van Festo is dat het bedrijf niet alleen pneumatische producten produceert, maar ook expertise en oplossingen biedt voor pneumatische systemen. Dit betekent dat Festo u kan helpen bij het ontwerpen en installeren van pneumatische systemen en u kan adviseren over hoe u het beste gebruik kunt maken van de producten die u koopt.

Daarnaast biedt Festo ook diensten aan zoals onderhoud en reparatie van pneumatische systemen, zodat u ervan verzekerd bent dat uw systemen altijd optimaal functioneren. Dit is vooral belangrijk voor toepassingen waarbij pneumatische systemen continu onder hoge belasting staan, zoals in de industrie, logistiek en transportsector.

Al met al biedt Festo een breed scala aan pneumatische producten en expertise, samen met diensten om u te helpen bij het ontwerpen en gebruiken van pneumatische systemen voor uw toepassingen. Kijk op onze website voor meer informatie over het merk Festo en de producten die we aanbieden.

IP Sanders is leverancier van diverse pneumatiek merken en is een van de grotere pneumatiekspecialisten van Nederland. Naast onze SMC Pneumatiek, werken wij ook samen met andere bekende merken zoals Festo, Norgren en Metalwork. Daag ons uit als het gaat om; aansluitkoppelingen, afsluiters, besturingssystemen, cilinders en ventielen, drives, drukregelaars en schakelaars, handling, manometers, mechatronische aandrijvingen, lineaire techniek, persluchtslangen, persluchtverzorging, procestechniek, servo-pneumatiek, snelkoppelingen, stootdempers en ventieleilanden. Graag horen wij het als onze product specialisten u kunnen helpen

Vind Festo producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten