#

Facom

Facom is een Franse fabrikant van professioneel gereedschap, die bekend staat om zijn hoge kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het bedrijf werd opgericht in 1942 door Marcel Facom en is inmiddels een van de grootste producenten van professioneel gereedschap in Europa. Facom heeft een breed assortiment van producten, waaronder sleutels, gereedschapskoffers, hamerkoppen en gereedschapswagens.

Facom is ook bekend om zijn gereedschap voor specifieke industrieën, zoals auto-onderhoud, elektronica, lucht- en ruimtevaart en landbouw. Bijvoorbeeld, Facom's automatische sleutel serie zijn speciaal ontworpen om te gebruiken in de automotive industrie, met veel mogelijkheden voor aanpassing voor specifieke toepassingen en een hoge precisie.

De producten van Facom worden gezien als een van de meest duurzame en betrouwbare op de markt, dankzij hun hoogwaardige materialen en precisie-engineering. Veel van Facom's producten zijn ook ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, waardoor ze comfortabel zijn in gebruik en minder snel leiden tot vermoeidheid van de gebruiker.

Als merk, Facom richt zich voornamelijk op professionele gebruikers zoals technici, monteurs, ingenieurs en andere professionele gebruikers die een hoge kwaliteit en duurzaam gereedschap vereist. Dankzij hun innovatie en aandacht voor detail, Facom's producten gelden als de beste oplossing voor deze veeleisende klanten en hun specifieke werkzaamheden.

Facom biedt een brede waaier van producten, van handgereedschappen tot elektrisch gereedschap, van meet- en precisie-instrumenten tot opslag- en transportsystemen. Dit maakt Facom een one-stop shop voor professionele gebruikers die diverse gereedschappen nodig hebben voor hun werk. Bovendien biedt Facom's producten voordelen zoals betere ergonomie, hogere precisie, grote duurzaamheid en vermindering van vermoeidheid.

IP Sanders is van oudsher officieel dealer van het professionele A-merk Facom gereedschappen vanwege het uitgebreide assortiment en de zeer uitgebreide garantie. Facom gereedschappen zijn niet alleen erg innovatief maar ook erg degelijk, liggen goed in de hand en zien er mooi uit. Voor iedere monteur echt iets om zuinig op te zijn. Vraag uw productspecialist naar het juiste Facom gereedschap voor uw situatie en vraag ook eens naar de Facom aanbiedingen. De doorontwikkelde Facom gereedschappen leveren u tijdwinst en dus geld op.

Vind Facom producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten