#

Elesa Ganter

Elesa+Ganter is een toonaangevend merk op het gebied van machineonderdelen en componenten. Elesa+Ganter is de wereldwijde verkoopsamenwerking tussen Elesa S.p.A. (Italië, 1941) en Otto Ganter GmbH & Co. KG (Duitsland, 1894). Na een succesvolle samenwerking van meer dan 20 jaar, begonnen de twee bedrijven in 1995 een gecombineerd productassortiment en een gemeenschappelijk verkoopnetwerk onder de merknaam Elesa+Ganter. In 1996 ontstond daardoor de oprichting van een eerste Elesa+Ganter filiaal in Oostenrijk en de eerste catalogus. Hiermee werd Elesa+Ganter officieel als één merk ingeschreven. Klanten uit de hele wereld begonnen Elesa+Ganter al snel te waarderen en het merk heeft sindsdien een grote reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige onderdelen en componenten voor een breed scala aan toepassingen.

Elesa+Ganter  biedt een ruim assortiment producten, waaronder handvatten, knoppen, hendels, stelvoeten, scharnieren, bouten, moeren en veel meer. Elk product is ontworpen om aan specifieke behoeften en eisen te voldoen, zodat er altijd een product beschikbaar is dat bij uw toepassing past.

Op het gebied van machine onderdelen en componenten is  Elesa+Ganter marktleider en bied een enorm breed pakket. Van handwielen, hendels, grepen, knoppen en stelvoeten, tot scharnieren en haaksluitingen, op onze webshop vind u hier meer dan 50.000 onderdelen. Dit is een A-Merk kwaliteit die veel toegepast wordt bij relaties in de industriële MRO en OEM markt. Laat het even weten indien onze specialisten u kunnen helpen met een advies op maat. We helpen u graag.

Een van de voordelen van  Elesa+Ganter is dat het bedrijf niet alleen machineonderdelen en componenten produceert, maar ook expertise en oplossingen biedt voor machineontwerp en -engineering. Dit betekent dat  Elesa+Ganter u kan helpen bij het kiezen van de juiste onderdelen en componenten voor uw toepassing en u kan adviseren over hoe u het beste gebruik kunt maken van de producten die u koopt. Daarnaast biedt  Elesa+Ganter ook diensten aan zoals ontwerp van maatwerkonderdelen en componenten, zodat u ervan verzekerd bent dat u de juiste onderdelen krijgt voor uw specifieke toepassingen.

Al met al biedt  Elesa+Ganter een breed scala aan machineonderdelen en componenten, samen met expertise en diensten om u te helpen bij het kiezen en gebruiken van de juiste onderdelen en componenten voor uw toepassingen. Bovendien heeft  Elesa+Ganter een rijke geschiedenis als bedrijf en staat bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid van haar producten.

Vind Elesa+Ganter producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten