#

Freudenberg

Freudenberg is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van technische producten. Het bedrijf werd opgericht in 1849 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met vestigingen over de hele wereld. Freudenberg produceert een breed scala aan producten, waaronder technische oliekeerringen, dichtringen en afdichtingen.

Creatieve technische oplossingen van uitstekende kwaliteit - dat is waar Freudenberg voor staat. In duizenden veeleisende toepassingen - van auto's tot krachtcentrale turbines, van mannenjassen tot schoonmaakrobots. Hun succes is gebaseerd op technologische expertise en innovatiekracht. Geleid door de missie om de toekomst duurzaam vorm te geven: door efficiënte, steeds meer geautomatiseerde processen, milieuvriendelijke producten en geavanceerde diensten.

Freudenberg's technische vezels zijn gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder de automotive-industrie, de elektronica-industrie, de lucht- en ruimtevaartindustrie en de bouwindustrie. Deze vezels zijn gebruikt in een breed scala van toepassingen, waaronder filtratie, afdichtingen, isolatie, geluids- en thermische isolatie. Freudenberg's filters zijn ook in veel industrieën in gebruik, zoals automobiel, lucht- en ruimtevaart en de medische industrie.

Freudenberg's producten worden gezien als een van de meest duurzame en betrouwbare op de markt. Dankzij hun hoogwaardige materialen en precisie-engineering zijn hun producten geschikt voor veeleisende industrieën. Freudenberg's producten zijn ook ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, zoals de lange levensduur en kostenefficiëntie..

Een van de unieke kenmerken van Freudenberg's producten is hun precisie en betrouwbaarheid. Veel van de technische vezels en filters zijn ontworpen met precisie-engineering en zijn specifiek ontworpen voor specifieke taken, zoals filtratie of afdichting. Dit maakt ze ideaal voor professionele gebruikers die veel met technische vezels werken.

IP Sanders levert de originele Freudenberg, SKF en Simmering afdichtingen. In onze uitgebreide webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod met verschillende soorten afdichtingen. Deze zijn bovendien altijd van de hoogte kwaliteit. Of u nu asafdichtingen, hydraulieke en pneumatieke afdichtingen of mechanische dichtingen nodig heeft, bij ons zit u helemaal goed.

Toegang tot de grootste voorraden afdichtingen in Europa

IP Sanders is officieel geautoriseerd dealer en leveren uit voorraad tevens hebben wij toegang tot de grootste afdichtingen voorraden in Europa. Wij leveren een breed assortiment van Oliekeerringen, O-Ringen, V-ringen, Gammaseals, Speedi Sleeves en eindkappen. Vraag onze productspecialist welke afdichting voor uw situatie de beste is. Het grote voordeel hiervan is dat u altijd snel een afdichting van de goede kwaliteit heeft en bespaart hierdoor tijd en geld.

Plaats een bestelling
Wij zijn uw betrouwbare eerste keuze voor technische producten en diensten. U bestelt al uw afdichtingen eenvoudig bij de Bernard Sanders webshop. Hier betaalt u altijd een eerlijke prijs voor producten van hoge kwaliteit. Bovendien leveren wij uw bestelling snel bij u af. Bestelt u vandaag uw product, dan heeft u deze binnen drie werkdagen in huis. Naast afdichtingen hebben we ook demontagegereedschap, schuurmiddelen en nog veel meer. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Ons professionele team is dag en nacht te bereiken op het nummer 0174 204 900.

Vind Freudenberg producten in de volgende categorie(ën):

Of neem contact op met onze product specialisten.

Met een account kunt u makkelijk en snel bestellen, een overzicht van uw bestellingen en uw gegevens inzien.

Sluiten